Футболни емоции с GloBul

Футболни емоции с GloBul
GloBul, генерален спонсор на националния отбор по футбол на България, предлага от 17 май 2004 г. на всички свои абонати да се настроят на футболна вълна с невероятни промоции и изненади.
С новата промоция на мобилния оператор, която се провежда по мотото “Ела в отбора и стани победител!”, всеки нов клиент с абонаментен договор получава 1, 2 или 3 безплатни месечни такси, а всеки нов b-connect абонат получава безплатно 3 лв., 5 лв., 10 лв. или 20 лв. допълнително време за разговори.
При активиране на своята SIM карта всеки нов абонат ще получи SMS в рамките на 24 ч., който ще го информира какъв е неговият подарък от GloBul. Подаръкът е автоматично генериран от системата и раздаван на принципа на случайността.
Феновете на предплатената комуникация b-connect ще бъдат зарадвани с промоционалния пакет 24 КАРАТА ФУТБОЛ. Златният пакет за активиране съдържа фотоалбум с най-интересните моменти от Световното първенство по футбол САЩ ’94 и уникален филм на DVD или VHS със златните моменти от историята на Българския национален отбор по футбол.
Пакетът струва само 20 лв. с ДДС и включва 19 лв. време за разговори. Освен това всеки нов b-connect абонат ще получи до 20 лв. допълнително време за разговори.
От 12 юни 2004 г. GloBul активира и услугата “Пакет снимки”, благодарение на която всеки абонат ще получава ежедневно по две снимки с най-интересните моменти от ЕВРО 2004. Услугата се активира чрез изпращане на SMS със съдържание “SNIMKA ON” до кратък номер 222.

Всички подробности около активирането на тази услуга могат да бъдат намерени на http://euro2004.globul.bg.