Galaxy A90 се появи в американския сайт на Samsung

Появи се нова информация, потвърждаваща предходните слухове, че Samsung подготвя още един модел в серия Galaxy A. В сайта на компанията за САЩ беше открито споменаване на модела Galaxy A90. Името му е изписано в промоционална страница за ексклузивно съдържание в играта Asphalt 9 за собствениците на някои устройства от Samsung. Моделът е нареден в писмен вид до флагманите на компанията, което подсказва, че ще предлага висока производителност.

Според предходно изтичане на информация Galaxy A90 ще има подвижна селфи камера. Ако това се окаже така, моделът ще предложи екран без отвори и прорези. Очаква се и наличието на батерия с висок капацитет, която да позволи осъществяването на по-продължителни гейминг сесии. От миналата година компанията използва серия A за дебюта на нови елементи и функционалности, така че не е изключено устройството да ни изненада по някакъв начин.

Източник: Galaxy Club

  • Така трябваше да изглеждат S10/10+ !!! Ако S10+ беше направен така, без съмнение щях да се насоча към него, заради по-големия екран.
    Ванката