Galaxy A90 се появи в американския сайт на Samsung

Появи се нова информация, потвърждаваща предходните слухове, че Samsung подготвя още един модел в серия Galaxy A. В сайта на компанията за САЩ беше открито споменаване на модела Galaxy A90. Името му е изписано в промоционална страница за ексклузивно съдържание в играта Asphalt 9 за собствениците на някои устройства от Samsung. Моделът е нареден в писмен вид до флагманите на компанията, което подсказва, че ще предлага висока производителност.

Препоръчани оферти

Аксесоари за:

Според предходно изтичане на информация Galaxy A90 ще има подвижна селфи камера. Ако това се окаже така, моделът ще предложи екран без отвори и прорези. Очаква се и наличието на батерия с висок капацитет, която да позволи осъществяването на по-продължителни гейминг сесии. От миналата година компанията използва серия A за дебюта на нови елементи и функционалности, така че не е изключено устройството да ни изненада по някакъв начин.

Източник: Galaxy Club

  • Така трябваше да изглеждат S10/10+ !!! Ако S10+ беше направен така, без съмнение щях да се насоча към него, заради по-големия екран.
    Ванката