Galaxy K Zoom ще се продава в Англия от 29 май на цена от 500 евро

Galaxy K Zoom ще се продава в Англия от 29 май на цена от 500 евро
Хибридният смартфон Galaxy K Zoom ще се появи официално на пазара в Англия на 29 май и ще струва 400 паунда (около 500 евро). Това стана ясно от обявите в различни онлайн магазини. Според същите източници устройството ще се предлага в черно и бяло. Както е известно, Galaxy K Zoom предлага 4,8-инчов 720p дисплей, осемядрен процесор Exynos 5 Hexa 5260, 2GB RAM, 8GB памет за приложения и 2430 mAh батерия. Основната екстра на хибрида е неговата 20,7-мегапикселова основна камера с 10x оптично приближение, ксенонова светкавица и оптична стабилизация на изображенията.

http://www.samsung.com/uk/consumer/mobile-devices/smartphones/android/SM-C1150ZKABTU?cid=uk_email_k-zoom-preorder-find-out-more-first-button_20140521


Втора употреба с гаранция

  • Важното е, че се предлагат разнообразни устройства, които всеки има право да реши, дали да си купи. Всички имат предимства и недостатъци... както нас самите... :D
    nikolaiii
  • [Quote]А на наистина перфектни снимки Nikon F6[/Quote] Колега и аз съм написал че не е пряка конкуренция на професионален Nikon или Canon. Но това е телефон. Ти какво очакваш. И дори да имаше възможност да записва в raw формат пак малкият по физически размери сензор в телефона. Голям сензор при фотоапаратите и светлината са много важни за качеството на снимките .
    sgs_maniak
  • 808 съм казал, че няма да го продам, а и предвид факта, че снима по-хубаво дори от 1020, забрави да го заменя с него. Спрял съм се на HTC 816, който ще замени Sony M, но 808-цата си остава. А това кое колко е свястно зависи единствено от личната ми преценка! Факт е, че огромния сензор от 808 (модел на няколко години) ще прави по-качествени снимки от по-малкия сензор. Тук не говоря за оптичен зум и стабилизация, които са безспорни качества, а за простия кадър. В крайна сметка ръцете ми не треперят и нямам проблеми при снимане и без стабилизация. ;) За по-специални случаи имам Nikon P520, но в ежедневието си ползвам 808, а от скоро се надявам и HTC 816 да влезе в употреба. Е, няма да снима с качеството на 808, но ме задоволява. Човек знае кои са му приоритети, при мен последните месеци се оказва, че ми е необходим по-голям дисплей с две сим и т.н.
    Вито
  • Вито, стига с този 808 :D Крайно време ти е да си купиш нещо свястно поне от ранга на Лумиа 1020 ;)
    Scorpinox10
  • Телефона е добър, а камерата е отлична. Апарата е с много по-хубав вид от предшественика си. Обаче си остава доста по-голям и като размер и като тегло от моя 808. Няма как да е иначе с големия оптичен зум. Въпреки всичко сензора на нокиата е почти два пъти по-голям - 1/1.2\", спрямо K - 1/2.3\'\'. Всеки сам преценява какво му е необходимо.
    Вито
  • Много сте ми смешни критикарите. Някакво неистово желние имате да обяснявате как не бил добър, как много разбирате...raw мяу. Скъпите ти дслр не можеш да си ги сложиш в задния джоб. Това е телефон в крайна сметка и качеството на снимките задоволява напълно поне 99% процента от ползвателите му. Който му харесва да си го купува. Който иска перфектни снимки и рау мяу, да си носи чантичката с обективите! Този телефон не е пряка конкуренция на dslr, така че стига сте го натяквали. Сега още 10 разбирача ще излезнат да се обясняват как не бил добър както дслр. Ами не е толкова добър и не му е това целта. Още 10 разбирача ще изпълзят да обясняват как бил много голям- ами голям е и какво ви пука. Да му мислят самсунг. Вие нали няма да си го купувате.(beer)
    Netmastera
  • Който държи на перфектни снимки ще си купи Nikon D4s, Canon 1Dx/c, Pentax K3... А на наистина перфектни снимки Nikon F6. Факт е, че снимките зависият от задкурмилното устройство, но не можеш да се състезаваш със стоково Bugatti, ако караш стоков VW GOLF (не карам автомобил, така че няма умисъл в споменатата марка и модел).
    TRG
  • Докато продължават да снимат и след това да запазват файловете в .jpeg ще са напълно безсмислени тези телефони... Колко му е да ги съхраняват в някакъв raw формат? (въпросът е реторичен)
    TRG
  • Много си е хубав телефона . При това с още по добра камера. С оптична стабилизация и ксенонова светкавица. Да трябва да се види наживо. И да пак няма да е като DSLR апарат. Пише че и като размери е по компактен. Но ако е на същата цена като стандартния s5 който държи на качествени снимки би бил добър избор.
    sgs_maniak
  • Струват ми се много пари за този телефон :) _______________ [url=http://www.xn--80acbggrbac8bclycdxk.com]интериорни врати[/url], [url=http://www.xn--80aabcdic5abbc2a1ad7be9a.com/%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%B6-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8]монтаж врати[/url]
    klarona
  • И на мен ми харесва. Страхотен хибрид е. Добре са го барнали отзад.
    Ванката
  • Телефона е страхотен. Който държи на перфектни снимки ще си го купи. Поне ще има две в едно. Хем телефон хем фотоапарат.(yes)
    Beчния
  • Добре де, някой да те кара да го купуваш? Щом правят нов значи към стария е имало интерес а той е много по зле в размери и характеристики. Ама като почнете да си чешете пръстите - това не трябвало да излиза, онова не трябвало да правят.Нямате угодия!
    AVKansazov
  • Малко е големичък. ;)
    sgs_maniak
  • това е всичко друго но не и смартфон :D пълно безумие (no)
    herr_stoycho