Най-голямото устройство в новата серия Note може да се казва Galaxy Note 10 Pro

Най-голямото устройство в новата серия Note може да се казва Galaxy Note 10 Pro

Макар да остават месеци до премиерата на Galaxy Note 10, вече сме свидетели на първите по-сериозни слухове около предстоящата серия. Според инфорацията ще са налични четири модела, които ще се различават в зависимост от размера на екрана и безжичните възможности. Сега от лийкъра Ice universe получаваме и името Galaxy Note 10 Pro, което най-вероятно ще носи най-голямото устройство в серията, която се очаква през август. Другият модел следва да се казва просто Galaxy Note 10. Двата варианта ще са с диагонали на екрана 6.28“ и 6.75“.

Решението за уголемяване на екрана най-вероятно е продиктувано от желанието на компанията да запази отличителния по-голям размер в серията. От друга страна е интересно наименованието на модела Pro, тъй като традиционно Galaxy Note устройствата са насочени към професионалисти с очаквания за висока продуктивност. Възможно е Samsung да предложи различни софтуерни добавки в Galaxy Note 10 Pro или да премахне писалката S Pen от по-компактния вариант, в който може да има и компромис с камерата.

Препоръчани оферти

 • Ами сещам се какъв е смисълът, той е в цената според мен. Нарочно правят орязани модели на всеки вървежен флагман, за да изгърмят една цена 2,5К заради добавеното Pro в името. Май много хора ще се насочат към Note9, понеже си остава най-добрият фаблет на пазара на достъпна цена!
  Ванката
 • Съгласен съм с коментарите. Никаква логика няма да е Note и да няма писалка и също да е с "малък" дисплей. То това отличва Note от Galaxy серията.
  maniaka_slr
 • Ако е без писалка няма да е от серията "Note".
  Чо :)
 • Възможно е Samsung да предложи различни софтуерни добавки в Galaxy Note 10 Pro или да премахне писалката S Pen от по-компактния вариант, в който може да има и компромис с камерата. И, какъв е смисълът от по-малката версия без писалка и скопена камера? Нали си има Galaxy S-серия за това? Вместо да подобрят екстрите и да добавят нови такива, те се чудят колко безсмислени нови модели да пуснат.
  Ванката