Garmin подготвя шест нови умни часовника

Garmin подготвя шест нови умни часовника

Garmin се готви да представи поне шест нови умни часовника по време на изложението IFA. Става дума за моделите Venu, Vivoactive 4, Vivoactive 4s, Vivomove Style, Vivomove 3s и Vivomove 3 Sport. Засега няма информация дали джаджите ще бъдат анонсирани преди самото изложение, но със сигурност ще бъдат показани там, а благодарение на Winfuture разполагаме и с информация и рендъри на някои от тях.

Garmin Venu комбинира елементи от умен часовник и фитнес тракер в 43-милиметров корпус. Vivoactive 4 и Vivoactive 4s ще разполагат с поддръжка за Spotify и Deezer, както и възможност за проследяване на различни тренировки като колоездене, плуване и тичане. Устройствата ще поддържат осъществяването на безконтактни плащания през NFC.

Vivomove Style има по-модерен дизайн, като предага цветен дисплей и циферблат с класически аналогови стрелки. Той обаче не разполага със сензор за пулс и голяма част от функционалностите на спортните модели. Vivomove 3 Sport и Vivomove 3s са семпли хибридни часовници с аналогови стрелки и допълнителен LED панел за визуализиране на различни параметри и известия. Те разполагат и с пулсомер. Все още няма информация за цените на различните часовници и кога ще са налични.

Източник: Winfuture

Оферти на деня