"ГлоБул" намалява цените

12 лева абонамент на месец (с ДДС), 10 безплатни минути и 44 ст. за минута разговор пуска "ГлоБул" от понеделник. Досега най-ниският абонамент по Основната програма на "ГлоБул" беше 14,40 лева на месец с цена на разговорите 47 ст. на минута. Месечните абонаменти на програмите GloBul 60, GloBul 120, GloBul 240 и GloBul 480 намаляват средно с 10 на сто цените си, а тези на останалите услуги на "ГлоБул" остават непроменени. Ще се предлагат и две нови програми - GloBul 10 и GloBul 30. Всички абонати на компанията могат веднъж месечно свободно да преминават към която и да е от програмите независимо дали тя е с повече или по-малко включени минути. При преминаване от една към друга абонаментна програма се запазва и отстъпката "Лоялен клиент", ако абонатът вече я ползва.

 • Зашо няма никаква информация за това в официалната страница на Глобул - www.globul.bg. Кой публикува тук информациите. Да не е партенка? Иначе, че ни товарят с най-високите цени в Европа, това си е ясно Ami procheti v novinar vlizat ot ponedelnik! Ako burzash poseti gi na kraka inache pochakai niakoi drug den (moje i 1 sedmica) i shte gi prochetesh v web-a. Mnogo malka chast ot klientite im polzvat web i toi ne e osnoven prioritet v BG firmite che da ti gi vadiat oshte predi da sa gi obiavili na pazara.
  DefaultUser
 • Това е абсурд! Живея в Германия, имам мобилен телефон, месечната такса при фирмата О2 ми е за два тлефона 7 евро с по два номера / ѕа домашна тарифа - ползва се каот обикновен телефон и като мобилен. Минутата ми е 3 в нормално или 5 в пиково време цента - ако телефонирам в радиус до 2 км от дома, а 7 или 15 цента, ако го ползвам като мобилен. До родината един разговор е 25 цента до дом. телефон, а с останалите страни в Европа между 9 и 11 цента. Не разбирам цените у нас. Как не се намери един да предложи на О2 или Е + да инвестират в родината! Зашо няма никаква информация за това в официалната страница на Глобул - www.globul.bg. Кой публикува тук информациите. Да не е партенка? Иначе, че ни товарят с най-високите цени в Европа, това си е ясно
  DefaultUser
 • ami ima samo edno reshenie inache nishto nema se opravi..... Ak-47 :)))))))))
  darkyellow
 • hora ne vi li pisna da se chudite... to v bulgaria tova si e suvsem normalno nqkoi da si pulni gushkite na nash grub Щото си траем като магарета, затова ни товарят като магарета.
  DefaultUser
 • hora ne vi li pisna da se chudite... to v bulgaria tova si e suvsem normalno nqkoi da si pulni gushkite na nash grub
  darkyellow
 • ne mi e qsno zashto predpo4etoha OTE pred Vodafone kato vtori GSM operator. i tretiq ni GSM operator nqma da e evropeiska marka. Понеже министерставото и лицата, които са дали на по-скъпи за потребителите фирми правата,получават комисиони и огромни суми за посредничеството, за лицензите и така те си пълнят гушите, а хората страдат. Абсурд е това. Родителите ми не могат да повярват, че с една сметка под 25 евро за двата ни телефона телефонирам безпроблемно, дори и с тях, ако се наложи. Да ен говорим за операторите от тук за БГ, когаот се говори за 1 цент до максимум 5 цента на минута с БГ от домашен телефон. То градски разговори у нас не се намират на подобни цени! Да не говорим, че из цяла Германия телефонирам за под 1 цент на минута1 Хорат ги направиха последователно на маймуни. Двата мобилни телефона - Nokia - освен това ми струваха точно 2 евро промоциите на О2 са известни!
  DefaultUser
 • absolutno si prav ne mi e qsno zashto predpo4etoha OTE pred Vodafone kato vtori GSM operator. i tretiq ni GSM operator nqma da e evropeiska marka.
  DefaultUser
 • Това е абсурд! Живея в Германия, имам мобилен телефон, месечната такса при фирмата О2 ми е за два тлефона 7 евро с по два номера / ѕа домашна тарифа - ползва се каот обикновен телефон и като мобилен. Минутата ми е 3 в нормално или 5 в пиково време цента - ако телефонирам в радиус до 2 км от дома, а 7 или 15 цента, ако го ползвам като мобилен. До родината един разговор е 25 цента до дом. телефон, а с останалите страни в Европа между 9 и 11 цента. Не разбирам цените у нас. Как не се намери един да предложи на О2 или Е + да инвестират в родината! absolutno si prav
  DefaultUser