GloBul отчете печалби

GloBul отчете печалби
GloBul отчете приходите си за първото тримесечие на 2004 г. 32,9 млн. евро е печалбата от оперативната дейност на дружеството. Това е с 16,7 млн. евро повече спрямо същия период на миналата година, което е 97% увеличение.
От услугите на мобилния оператор се ползват 1 148 484 потребители. Операторът е разширил и мрежата си от роуминг партньори. В момента има действащи споразумения с 222 оператора от 112 страни.
Според Атанасиос Кацирубас, търговски директор на GloBul, тези постижения са впечатляващи дори за европейските стандарти в бранша.

  • 11 милиона евро месечна печалба. Дали дават на някого по някое и друго мильонче месечно за да не дават лицензи на още оператори? Като се прибави и от Мтел поне двойно, се получава доста прилична сума за да им се тарантира монопол. А ние плащаме безобразно весоки цени за техните услуги! В други държави плащат абонамент, но получават 30-40 мин. безплатни разговори. Дали е законно да се плаща нещо без да се получава нищо? Как не са се сетили да ни сложат абонамент и на това, че ще купуваме хляб, мляко и т.н.т Mnogo si prav - tova v BG nikade go nqma.Na vsi4koto otgore imat nahalstvoto da si obqvqvat neveroqtnite pe4albi - pedali...
    DefaultUser