Globul представи новото си лого и корпоративна идентичност

На пресконференция в София изпълнителният директор на Globul Танасис Кацирубас и изпълнителният директор на COSMOTE Group, Евангелос Мартигопулос представиха новото лого и следващите стъпки в работата на компанията. Приемайки философията и визията на COSMOTE Group, компанията ще промени дизайна и цветовете на своето лого, както и вътрешното и външното оформление на своите магазини, дизайна на опаковките на своите продукти и корпоративния си уебсайт. Новата корпоративна идентичност на Globul ще бъде оповестена чрез рекламна кампания под мотото "Най-доброто предстои", а новото лого постепенно ще се появи на всички материали на компанията. Очаква се до края на годината Globul да стартира своята 3G мрежа, фиксирана телефония за бизнес клиентите си и мобилната Интернет услуга i-mode.

 • Предполагам с това което правят сега показват,че са решили да се разведат с МТел .. то вмомента всички тарифи и промоции им са 1:1 Дано сега добият малко идентичност ..
  Nistel
 • Реално погледнато, ако клиентите на мобилните оператори не вдигнат шум организирано и ако не изкажеме недоволството си масово и единно, нищо няма да стане и никакви намаления няма да има. ПРеди време някакви хора подеха инициатива да си изключват телефоните, а веднага се намериха пък други, дето си им харесвало да се набутват и спорят, че това си е тяхно право да си правят квото щат с парите. И тоя повик си отмря и пак същото набутване и скъпотия. То не е хватката да има чак намаление, номера е за същите пари да получим повече като услуги. Примерно безплатни часове през денонощието, ама за всички клиенти, не само някакви там бройка прими или би-кънекти. Или безплатен интернет, есемеси, бонуси за потребление - примери много има по света. Така е добре да стане, тогава хората с кеф ще си дават парите и ще ползват услугите.
  shingen_takeda
 • Глобул се изложиха като не намалиха цените :((
  apolon25
 • Пременил се Илия, преоблякъл се обърнал се - пак в тия! Та и Глобул така!
  shingen_takeda
 • Май надеждите ще останат напразни ;) Доколкото чух днес по радиото,казаха,че на среща между двата най-големи мобилни оператора е постигнато "някакво" споразумение за цените но е казано,че поне засега няма как (?) цените да бъдат намалени драстино. И това ако не е прекарване ;)
  Ironman
 • Представям си как ще реагират от ромейския оператор на надеждите ти: "Е-е, то пък да не смениш едно лого и веднага ти налитат като чакали за по-ниски цени". :)
  РПГ - Sage