Голямо разнообразие от нови безжични слушалки от JBL

Голямо разнообразие от нови безжични слушалки от JBL

По време на CES JBL представя редица нови модела безжични слушалки. Live Pro+, Live Free NC+, Reflect Mini NC TWS, Live 660NC и Live 460NC са с технология за активно шумопотискане (ANC) и режим Smart Ambient, който пропуска външния шум.

JBL Live Pro+ и Live Free NC+ са напълно безжични и поддържат безжично зареждане, като предлагат до седем часа плейбек с един заряд на батериите. С наличните в кутиите им батерии автономията се удължава до съответно 12 и 14 часа.

Reflect Mini NC TWS предлагат същата издръжливост на батериите като Live Pro+, а те от своя страна имат сертификация IPX4 за водоустойчивост. По-висока IPX7 защита предлагат Live Free NC+ и Reflect Mini NC TWS.

Live 660NC и 460NC се зареждат с кабел, но с един заряд издържат до 50 часа, а за 10 минути зареждане получавате четири часа автономия. Ако не държите на функционалностите Smart Ambient то Tune 660NC, които се поставят върху ушите, са с технология за активно шумопотискане и дават до 44 часа с един заряд при включен ANC.

Tune 510BT от друга страна са без ANC и издържат до 40 часа с един заряд. Безжичните слушалки Tune 215BT и Tune 125BT използват кабел, който се поставя зад врата. С тях можете да разчитате на до 16 часа с един заряд на батерията, но нямат IPX сертификация.

Компанията анонсира и нова серия за бизнес потребители, Tour. Tour One са от тип обхващащ цялата ушна мида и имат технологии за адаптивно шумопотискане, околен шум и разполагат с четири микрофона. Това позволява постигането на по-добро качество при разговори, а при активиран ANC се постига 25 часа автономия с един заряд.

Tour Pro+ са напълно безжични слушалки, които предлагат до 30 часа издръжливост с включения кейс или 6 часа с вградените батерии. Слушалките разполагат с по три микрофона и имат сертификация IPX4. Тази серия ще е налична от края на май с цени от съответно 200 долара и 300 долара.

Слушалките от серия Live ще са налични от 14 март с цени от 130 долара за Live 460NC, 150 долара за Live Free NC+, 180 долара за Live Pro+ и 200 долара за Live 660NC. Серия Tune ще се появи по същото време с цени от 40 долара за 125BT до 100 долара за 660NC. Доставките на Reflect Mini NC TWS започват през пролетта при цена 150 долара.

Източници: Harman (1), (2), (3), (4)