Google Maps за iOS с 10 милиона изтегляния за 48 часа

Google Maps за iOS с 10 милиона изтегляния за 48 часа
Анализаторите може и да не са много оптимистично настроени за бъдещето на Google Maps за iOS, но за момента от Google не могат да се оплачат от липсата на такъв. След като за нула време [URL]www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=25450|застана[]/URL начело на класацията на приложенията в App Store, сега приложението може да се похвали с още един рекорд - 10 милиона изтегляния за 48 часа.

 • Виж тук- Туристи се губят в Австралия заради картите на новия iPhone: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1669634 Полицията в Австралия обяви Apple Maps за опасност: http://news.idg.bg/sad_i_zakon/67104_policiyata_v_avstraliya_obyavi_apple_maps_za_opasnost
  milen888
 • Това със животоспасяващата операция май съм го пропуснал...(whistle) Ама как така, стига вече потребителите са си виновни, като не знаят, как се ползват некви смотани карти никой не им е виновен...:D трябвало е да заемат правилна позиция, примерно на челна стойка за да се позиционира добре обекта.:D Иначе, ще дава откат има няма 100-200 километра.:D
  Ванката
 • Такъв огромен интерес не знам досега да е бил регистриран за никоя програма. Явно потребителите на Iphone не се доверяват на собствените карти, а предпочитат тези на Гугъл. И как иначе, австралийската полиция издаде официално предупреждение,,че картите на Apple са опасни за вашия живот, след случая със заблудените туристи в пустинята и животоспасяващата операция!!!
  milen888
 • Аз ползвам и двете на 5цата. Ами не съм имал проблеми, нито с едната нито с другата. Сега просто си ги имам и двете и съм доволен (coffee) А апликацията я дръпнах веднага като се появи в стора.
  Jul 72