20 000 броя от iPhone 5 са били продадени в Русия през първия уикенд

20 000 броя от iPhone 5 са били продадени в Русия през първия уикенд
Докато анализаторите смятат, че стартът на продажбите на iPhone в Китай не е бил особено силен, защото пред магазините не е имало огромни опашки, първият уикенд, в който iPhone 5 се продаваше в Русия, показа какво означава разочароващи продажби на iPhone. В Китай все пак за първия уикенд са били продадени 2 милиона телефона, докато в Русия за същото време продажбите са били едва 20 000 бройки.

В същото време обаче тези 20 000 телефона представляват 40% от общо внесените в страната, така че може би резултатите за руснаците не изглеждат толкова лоши. В Русия обаче интересът към продажбите на iPhone 5 на черно е доста голям и повечето хора, които биха предпочели по-евтината версия на телефона, по всяка вероятност ще потърсят неофициални канали, от които да го купят, заради по-ниската му цена.

Аксесоари за:
 • Крайно време е акциите на ябълките да отидат там където им е мястото, под 100$ на акция(whistle)
  Beчния
 • А ми това е самата истина братле, цялата им политика е една голяма дезинформация, печалби на гърба на другите, защото те патентоват неща, които ги е имало още, когато не знаеха кво е телефон а сега се бият в гърдите, че са открили топлата вода. Но понеже се страхуват от конкуренцията и вместо да атакуват врага с иновации те се превърнаха в най-големите патентни тролове! Виж в една друга тема (ако е пусната), какво правят от Самсунг, оттеглят част от исковете твърдейки, че ще се борят с тях с иновации и това ако не е достойно и доблестно държание от страна на конкуренцията здраве му кажи!!!
  Ванката
 • [Quote]Започнах да се интересувам от акции след, като така наречените анализатори обявиха, че акциите на Епъл, ще се вдигнат до 900$ а те се сринаха до 500$.[/Quote] Това ми хареса много, изключително вярно, поздравления (yes) Човек е добре да разсъждава, когато чете новини по сайтовете, а не да приема всичко за вярно. Особено много това се отнася за новини, свързани с разни нахапани ябълки :D
  milen888
 • Започнах да се интересувам от акции след, като така наречените анализатори обявиха, че акциите на Епъл, ще се вдигнат до 900$ а те се сринаха до 500$. Същите тия анализатори твърдяха и други неща ама това тяхното си е просто дезинформация, както и цялата политика на наапаните.:)
  Ванката
 • Аз не разбрах от кога почнахте да се интересувате толкова много от акциите на Епъл ? Преди като години на ред вървяха единствено нагоре никой не им обръщаше внимание, а сега чета за тях във всяка тема. А и паднали, паднали, колко да са паднали? В началото на година бях на рекордните нива от около 400 долара, преди две години бяха около 300 долара, преди три - около 200, преди четири - под 100. Сега затварят годината на над 500. От тези цифри по-скоро бих казал, че са се върнали на нормалния растеж от около 100 долара на година.
  board
 • Не бързай да се радваш :) От новината не става ясно дали 40 % от общо внесените телефони или 40 % от внесените Айфони :) Също така за какъв период внесени не става ясно.
  milen888
 • Колко от вас прочетоха, че тези 20000 айфона представляват 40% от легално внесените смартфони в страната (предполагам, че става въпрос за месеца)? :)
  strk
 • Да но ще видиш сега, как ще на изскочат шепата фенове за да кажат, че не сме прави, как нищо не разбираме и не ставаме за анализатори!
  Ванката
 • Да наистина, прогноза за акциите- 900 долара, а те горките спадат от поне 5 месеца нон-стоп надолу. От над 700 долара, в момента са около 500 :D
  milen888
 • А пък, като чуя думата анализатори и се хващам за главата...:D Щели да им станат акциите по900$ те паднаха почти на 500$, само пускат дезинформация по медиите и в собствения си сайт опитвайки се по тоя начин да вдигнат акцийките ама веднъж, като си се засилил с г*з по надолнището спирка няма! Няма иновации няма компания, напомнят ми на Нокиа!
  Ванката
 • 20 000 броя... Какъв огромен интерес :D Не виждам огромните опашки пред магазините :D Защо така руснаците не уважават великия телефон...
  milen888