Google Pixel 4a е наличен при нас

Google Pixel 4a е наличен при нас

В началото на август Google представи актуалния достъпен смартфон в серията Pixel - Pixel 4a. Сега този интересен модел вече може да бъде намерен и в нашия онлайн магазин.

Препоръчани оферти

Pixel 4a предлага 5.8" OLED дисплей с резолюция 2340х1080 и отвор за 8MP селфи камера, а в хардуерно отношение разчита на чипсета Snapdragon 730G в комбинация с 6GB RAM и 128GB памет за файлове. Батерията е с капацитет 3140 mAh и поддържа зареждане при 18 вата.

Устройството с поликарбонатен корпус осигурява сензор за отпечатъци на гърба, стандартен жак за слушалки и основна камера с 12.2MP сензор Sony IMX363 (познат от Pixel 3, 3а и Pixel 4) и бленда f/1.7. Камерата включва оптична стабилизация и PDAF автофокус и осигурява много от характерните функции за серията Pixel като Live HDR+, двойно управление на експозицията, нощен режим с астрофотография, портретен режим и Super Res Zoom.

Традиционно моделите от серията Pixel имат бърз достъп до всички софтуерни обновления, включително новите версии на операционната система.

 • Аз си поръчах pixel 5 за 1200 с подарък слушалки босе за 6-700лв от немския гугъл магазин. Надценките на тези магазини са направо смешни. Очаквам петицата да е 1500-1600лв тук като гледам този.
  dada_
 • Да, наистина, онлайн-магазините представени в този сайт си позволяват доста солени цени!
  Често пъти са равни на тези на Технополис, много странно...
  scenic
 • Супер, досега чаках да видя на каква цена ще го пуснат. Вече може да си го поръчам от Англия за 750 лв.
  ipolit
 • :D "Aбсурдите на българските тараши и техните надценки" vol. 999 За същата, а може би и по-ниска, цена може да си вземете Pixel 4a 5G от Google store.
  peturvladev