Google Pixel 6 и 6 Pro ще имат изцяло нова визия

Google Pixel 6 и 6 Pro ще имат изцяло нова визия

Нови изображения на моделите от бъдещата серия смартфони на Google Pixel 6 показват доста по-различен от традиционното дизайн. В случая данните са от лийкъра Джон Просър, а устройствата изглежда ще са с имената Pixel 6 и Pixel 6 Pro.

Изображенията показват модели с поставен централно в горната част на екраните отвор за селфи камера. Очаква се наличието и на вграден под дисплея скенер на отпечатъци. Много по-интересна обаче е задната част на устройствата.

Там има двутоново цветово покритие, а секцията с камерата се простира по цялата широчина и изглежда значително издадена. Pixel 6 Pro ще е с тройна основна, а Pixel 6 с двойна основна камера. Според слуховете Google може да използва в смартфоните нов чипсет разработен съвместно със Samsung.

 • абе вие бавни ли сте говоря ви за pixel 6 Който не е излязал, google-нете малко бе хора, какви безсмислици говорите, излагате се грандиозно.
  tixooo
 • Малко се запознайте преди да говорите без да разбирате. Гугъл имат чип който ще използват в телефона си тяхен силикон не на qualcom не на никой друг а тяхен. Чипът се казва Whitechapel, ако ще говорите наизуст поне малко се поровете вижте за какво иде реч. Радко ти е написал и излиза, че май ти си непросветения.
  В техните телефони дори ползват ниския клас Snapdragon, иначе разработвали сами хардуера си :mrgreen:
  Spikul
 • Малко се запознайте преди да говорите без да разбирате. Гугъл имат чип който ще използват в телефона си тяхен силикон не на qualcom не на никой друг а тяхен. Чипът се казва Whitechapel, ако ще говорите наизуст поне малко се поровете вижте за какво иде реч. Все още не съм виждал този "чип" в техен телефон а вече са на пиксел 6..
  И да имат някой ден то не е нещо, което норамлните хора са пипали..

  Спик, сигурен съм, че задното стъкло/пластмаса си ги дизайнват те, не казвай, че нито един компонент не е по техен дизайн :lol:
  radko89
 • Малко се запознайте преди да говорите без да разбирате. Гугъл имат чип който ще използват в телефона си тяхен силикон не на qualcom не на никой друг а тяхен. Чипът се казва Whitechapel, ако ще говорите наизуст поне малко се поровете вижте за какво иде реч.
  tixooo
 • Гугъл си купиха Motorola Mobility, взеха им патентите и кадърните инженери и шитнаха плявата на Lenovo. После направиха същото с HTC. Не само че се занимават и с хардуер, а дори имат звезден тийм от два други производителя Кой по-точно е звездния им хардуер - процесора, дисплея, паметта, батерията или камерата? Всичко се проектира и произвежда от външни фирми като Самсунг и Сони.
  Посочи поне един елемент в този телефон или предишните им модели, който да е проектиран и създаден от тях.
  Spikul
 • Гугъл си купиха Motorola Mobility, взеха им патентите и кадърните инженери и шитнаха плявата на Lenovo. После направиха същото с HTC. Не само че се занимават и с хардуер, а дори имат звезден тийм от два други производителя
  dancho612
 • Google не са производители, нито пък се занимават с разработване на хардуер. Тяхната таргет група е много малка.
  Аз например ако ще поръчвам нещо екзотично, бих поръчал този Шарп:
  https://www.theverge.com/2021/5/17/22439883/sharp-aquos-r6-japan-biggest-phone-camera-sensor-1-inch
  20 МР от 1 инч сензор, ползван във фотоапаратите от висок клас Sony RX100 , OLED с 2000 нита яркост и 240 Hz. Това наистина ще е нещо уникално, а не някакъв си Пиксел, който ще струва същите пари, а ще е с далеч по-слаби параметри.
  Spikul
 • Плюят айфон че няма български език много хора тук,но пак ще кажа поне се продава официално в нашата страна,и може да си го вземете поне от 10 места с гаранция, докато Pixel,забрави!!!
  Нито през оператор,нито през Google Store,единствения начин е само или чрез някой познат от Чужбина,или чрез внос от някой търговец със сериозна надценка.
  pretorianec
 • Най-добре ще е ако пуснат Google Store за България. В момента например във Франция pixel 4a e 320 евро, тук разни го прадават за 800 лв. Ама ний сме богати.
  ipolit
 • Най накрая нещо стилно. След Пиксел 4 и 5, който имаха неразбираемо глуповат дизайн, имаме нужда от добро решение. А това изглежда страхотно. И лентата с камерите ще предодврати онова гадно хлопане на телефона, като е поставен на плоска повърхност. А дано да можем да си купим Пилсел с тази или поне близка визия.
  propov