Google Play Music вече и в България

Google Play Music вече и в България

Google най-накрая пусна своята музикална услуга Play Music и на територията на България. Тя комбинира няколко компонента. Един от тях ви дава възможност да запазите в сървърите на Google до 20 000 от любимите си песни и ги слушате навсякъде онлайн и офлайн - през телефон, таблет или компютър. Друг компонент позволява абонамент за услуга за неограничен стрийминг музика на над 20 милиона изпълнения, а трети осигурява опция за закупуване на песни и албуми от обширния каталог, които остават ваши завинаги в облака и могат да се слушат без ограничения.

На разположение е възможност за създаване на плейлисти и стартиране на радиостанции по избран критерий. За да изпробвате неограничения стрийминг All Access имате на разположение месец на безплатен достъп, а ако се регистрирате до 7 януари 2015 г. месечната такса е 7,99 лв. След тази дата месечният абонамент става 8,99 лв.

Източник: Google Play Music

 • Ами ако купуваш ок. 100-ина парчета на година, наистина няма никакво значение през кой точно ще минеш. Но от гледната точка на човек, чията музикална библиотека съдържа много повече от 100 песни, бих казал, че Spotify все още остава на върха.
  muamamu1
 • При мен лично е относително пазаруването... Абонамент никога не бих си взел, понеже купувам не много начесто - според това, което излиза и съответно харесам, а то е доста малко (от порядъка на 2, 3 парчета месечно), но пак зависи може дори за половин година да не купя нищо, може за месец да взема 10 парчета. Така, че мен песен по песен най си ме устройва, още повече за 1.29 лв. бих ги дал с кеф, като знам, че за толкова малко никъде не бих открил дадения track (beer)
  venciminchev
 • Но има ли смисъл да даваш толкова пари, когато Spotify Premium струва по 10 лв. на месец?
  muamamu1
 • Явно никой от вас не купува музика, аз като такъв мога да кажа, че цена от 1.29 лв. на парче за България е отлична с оглед големите дигитални магазини като Beatport, Juno, trackitdown и т.н., където цените варират от минимум 1.20-1.50 евро и нагоре за track...
  venciminchev
 • Ако е 10ст на песен и левче на албумче бих давал, ама лев два на песен не ни е по стандартите нещо..
  [BG]Agent_Kowalski
 • По скоро ще е конкуренция на spotify и други подобни видях нещо за 8лв на месец абонамент. Но много трудно в България някой ще даде пари за музика. Мое мнение.
  IPS_IPS
 • Хубаво но скъпо...албумче 13-14кинта, песен от 1.30 до към 2...това видях на първо четене...няма как да стане.
  [BG]Agent_Kowalski
 • А неееее, да ми рови Дриско в хладилника не ща :D
  Scorpinox10