Google Play Pass идва в България (обновено)

Google Play Pass идва в България (обновено)

Ново

Услугата вече е налична и за потребители в България, но разпространението й става постепенно и засега не е достъпна за всички. Месечната такса е 9.99 лв. с 1 месец безплатен тестов период, а годишния абонамент е 59.99 лв., което позволява да спестите 50% от общата цена. Ако имате семейна група един абонамент може да бъде споделен с още до 5 участника от нея.


Оригинална публикация (02.10 08:50)

Абонаментната услуга на Google Play Pass дебютира преди около година в САЩ, но постепенно от компанията разширяват нейния обхват по региони. И така стигаме до тази седмица, в която стана ясно, че още 24 европейски страни имат достъп до нея, включително и България.

Трябва да отбележим, че тя не е активна поне на нашите устройства, но най-вероятно това ще се случи скоро. Цената на услугата е 4.99 евро на месец или 29.99 евро на година. Google Play Pass дава достъп до доста разнообразно съдържание, включително много игри и приложения, като асортиментът се обогатява ежемесечно.

Google посочва, че селекцията е внимателно подбрана от нейните експерти и включва висококачествени заглавия. Абонатите на услугата ще получат достъп до нейното съдържание в специален раздел в Play Store.

Източник: Google

  • Детска му работа. Около 85% от съдържанието са игри ...
    Kuzmanow
  • Има и един безплатен месец, за "зарибяване".
    ssaso
  • На Pixel-а ми, го има от няколко дни. Цената е в левове, 59,99 за година
    ssaso