Google Play Pass предлага над 350 игри и приложения срещу 5 долара на месец

Google Play Pass предлага над 350 игри и приложения срещу 5 долара на месец

Google представи своята абонаментна услуга за софтуер за Android, за която ни намекна наскоро. Предложението се нарича Google Play Pass и е с месечна такса от 4.99 долара, срещу което потребителите получават пълен достъп до над 350 премиум игри и приложения, които са без реклами, първоначална цена и опции за покупка на допълнително съдържание.

Абонатите ще получат 10-дневен тестов период, а през първата година ще плащат по 1.99 долара на месец. Засега услугата ще е налична само в САЩ, където ще стартира тази седмица, но компанията обещава да я предложи и в други страни.

Google посочва, че селекцията е внимателно подбрана от нейните експерти и включва висококачествени заглавия като Terraria, Monument Valley, Risk, Star Wars: Knights of the Old Republic и AccuWeather, а всеки месец ще бъдат добавяни нови приложения и игри. Скоро се очакват игрите This War of Mine и Cytus.

Абонатите на услугата ще получат достъп до нейното съдържание в специален раздел в Play Store, а иначе различаването на всички безплатни игри и приложения ще става чрез показания "билет" на Play Pass. Един абонамент може да бъде споделен с още 5 члена на семейството, така че на практика ще се ползва от шест потребители.

Източник: Google

Оферти на деня