Google потвърди абонаментната услуга Play Pass

Google потвърди абонаментната услуга Play Pass

Преди известно време ви съобщихме, че Google подготвя абонаментна услуга за мобилни приложения и друго съдържание на име Play Pass. Сега компанията потвърждава официално за бъдещото си предложение, без да споделя повече информация за него, освен че ще е достъпно „скоро“. Очаква се чрез Play Pass потребителите да получат достъп до пакет от игри и приложения срещу месечен абонамент от 4.99 долара.

От екранните снимки, заснети в тестовата версия на абонамента, са видими и част от предложенията - сред тях са игрите 80 Days, Brothers: A Tale of Two Sons, Limbo и Stardew Valley. Заслужава си да отбележим, че Google загатна официално за новата си услуга броени часове преди събитието на Apple, чиято абонаментна услуга за игри Apple Arcade, беше представена през март и ще стартира на 19 септември.

Оферти на деня

  • Как може една обикновена търсачка да превземе пазара - ами ей така как, като следеше всичко на времето и знаеше от какво се нуждае потребителя, не че е спряла, сега го прави под формата на самостоятеони софтуерчета свързани към баш сървъра. Всичко от гугле съм го изкормил. Дано по-бързо се ограмотят хората, за да ибегнат разните платени глупости.Аз за софт не плащам.
    Mkk1