Google ще представи Pixel 4a на 3 август

Google ще представи Pixel 4a на 3 август

Първоначалните очаквания за премиерата на следващия смартфон от Google Pixel 4a бяха, че тя ще се състои по време на конференцията за разработчици Google I/O през май. Тя обаче така и не се проведе заради пандемията от новия коронавирус.

Наскоро се появи информация, че анонсът на устройството ще е на 3 август, а сега това беше потвърдено и от компанията. Това се случва чрез доста интересен подход на страница в Google Store. Там е качен пъзел под формата на „lorem ipsum“ текст, като след неговото решаване получавате данните за премиерата.

Припомняме, че по-рано през месеца от компанията случайно публикуваха и снимка на Pixel 4a. От досегашната информация за устройството знаем, че става дума за наследник на Pixel 3a, който ще има достъпна цена и ще предложи чипсет Snapdragon 730. Очакваме още пластмасова конструкция, 6GB RAM, 128GB памет и батерия с капацитет 3080 mAh и поддръжка на бързо зареждане при 18 вата.

Източник: Google

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Дъщерята има Pixel 3a XL и е много доволна с едно изключение - не поддържа VoLTE.
    Дано наследника реши тоя проблем
    Това е най-слабото нещо при пикселите. Модемите са силно ограничени и откъм комбинации за лте, така и за функционалности като volte и wifi call.
    Maxthon
  • Дъщерята има Pixel 3a XL и е много доволна с едно изключение - не поддържа VoLTE. Дано наследника реши тоя проблем
    pavel5044