Google Translate с нови възможности за превод в реално време

Google Translate с нови възможности за превод в реално време

Google въвежда редица подобрения в превода в реално време при използване на камерата в приложението Google Translate. Освен че вече се поддържат 60 нови езика (включително български), можете да превеждате между комбинации, които изключват английския. Приложението засича автоматично езиците, което ви спестява време за правилния избор. Една от основните новости обаче е значителното подобрение в качеството на тези моментни преводи, което е постигнато чрез невронен машинен превод.

Досега, когато използвахте камерата за превод през Google Translate, можехте да използвате английски и друг език, а сега възможностите са доста по-обширни с избор за превод от 88 езика към над 100. Промяна търпи и визуализацията на превода, който досега премигваше неприятно, но сега честотата на този ефект ще бъде значително намалена. Очаква се новостите да бъдат разпространени поетапно, като от компанията вече са започнали този процес.

Източник: Google

Оферти на деня

  • Едно от най-слабите им приложения. Да напълниш речника с думи е едно, но трябва и визуализация, дизайн, функционалност ... като ги няма какво ❔ е значението, че може да ми превежда от/на урду или пущу
    Kuzmanovv