Google увеличава поръчките за Nexus 7

Google увеличава поръчките за Nexus 7
От DigiTimes съобщават, че Google явно са били изненадани от интереса на потребителите към таблета Nexus 7 и на компанията се е наложило да увеличи почти двойно предварително планираните поръчки за устройството за тази година. Първоначалните очаквания на Google са били за 2,5 милиона таблета, но според неофициалната информация по темата към момента заявените от компанията таблети са над 5 милиона броя.

http://www.digitimes.com/news/a20121119PD214.html

 • :D:D:D ух че и на максимална скорост ще ти лети таблата :) няма да можеш да ги използваш трябва по един филм да дърпаш от замундата на ден за да ги използваш :D:P;)
  Beчния
 • Правилно! Няма да се притесняваш от нищо 15 гиги си е доста.(yes)
  Ванката
 • [Quote]Много ясно че за 20 лева е отвсякъде по добре, за 5 лева вземаш цели 10 Gb нет ето това вече си е супер оферта, браво на Вива.[/Quote] Въпроса е решен, всичко на макс, 15 ГБ нет за 20 лв. :) (yes)
  milen888
 • Много ясно че за 20 лева е отвсякъде по добре, за 5 лева повече/ една кутия цигари/ вземаш цели 10 Gb нет (woo) ето това вече си е супер оферта, браво на Вива.
  Beчния
 • Много се колебая и аз вече кое да избера :D Утре го пускам 16 ГБ ми таблет да се продава и скачам на 32 ГБ (yes) И май е най-добре да си взема fullmax офертата- 15 ГБ за 20 лв. :D Всичко на макс (yes)
  milen888
 • За също съм на твоето мнение за 20 кинти 15 гиги ето тва е оферта вече!(yes)
  Ванката
 • Според мен най-много си заслужава Трафик ънлимитед L- намален от 30 на 15 лв. и за тях получаваш 5 ГБ (yes) Комбинираш тази промоция с покупка/лизинг на Нексус 7 и си си направил идеалния подарък за Коледа/Нова година (yes)
  milen888
 • Да само едното може да се ползва, кое е най на далавера?:|
  Beчния
 • Няма как да са едновременно. Погледни точно над таблицата с цените, какво е написано с големи червени букви: [Quote]Избери 50% отстъпка в месечната такса ИЛИ удвоени MB за целия срок на договора![/Quote]
  milen888
 • Така е, объркващо е написано, много некомпетентни служители по мобилните оператори върлуват :D Значи има едновременно две промоции- едната е за удвояване на включените МБ и там получаваш двойно повече МБ, но на същата цена. А другата е по интересна според мен, там ти се намалява месечната такса двойно за целия срок- от 40 лв. на 20 лв. и от 30 лв. на 15 лв. Тук включените МБ не се удвояват, но то и няма нужда- не виждам как ще изразходиш 15 ГБ например :)
  milen888
 • Промоцията е 5 +5 gb за 15 лева или 10 GB 8) затова не те разбрах, иначе за 20 лева на месец е таблета така ли? или 24 месеца по 20 идва към 480 лв таблета :)
  Beчния
 • Е как не разбираш? Взимаш таблета на лизинг- 20 лв. на месец. Със договор Трафик ънлимитед L, който в момента заради промоцията е намален от 30 лв. на 15 лв. за целия срок на договора. Или общо 35 лв. на месец. Получаваш 5 ГБ на максимална скорост, достигаща 21 МБ и неограничен на 128 к след това (yes)
  milen888
 • Малко немога да разбера как се получават 5 Gb откъде ги взе цифрите? :| Иначе офертата е без конкуренция.(whistle)
  Beчния
 • Ето ти линк и за таблета: http://vivacom.bg/bg/residential/devices/section/tableti/view/asus_nexus_7_32_gb_3_g/offers Цените са същите, промоцията е на плановете за мобилен нет. Досега с най-ниската тарифа на лизинг ти излизаше общо 30 лв. таблет+ нет и се получаваше само 600 МБ. А сега за 35 лв. получаваш таблет+ нет с 5 ГБ на максимална скорост, достигаща 21 мегабита и неограничен на 128 к след това.
  milen888
 • Къде е промоцията на таблета само за плановете си пуснал линк?
  Beчния
 • С новата промоция на Виваком, таблета изглежда още по-привлекателен. Ако го взимате на лизинг, за 30 лв. получавате таблета+ само 600 МБ нет. Сега за само 5 лв. повече- за 35 лв. получавате таблета+ 5ГБ нет на максимална скорост, достигаща до 21 Мегабита и неограничен на 128 к след това. Много сериозно обмислям това предложение (yes) http://vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni_uslugi/mobilni_abonamentni/traffic
  milen888
 • [Quote]Стига, стига. Не съм правил забележки, беше неразбран опит за майтап.[/Quote] Именно (yes) (beer) Някои хора обаче скачат да се заяждат :D То си остава за тяхна сметка... Тук може да видите един клип за това невероятно устройство, създаден от самите Google: [Youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qqiSE-ukmgc[/Youtube]
  milen888
 • Когато сложиш карта, означава, че има и вградена памет. Така файловата система като се разположи, остават ~29GB, при този модел таблет, паметта се ползва и за OS-а, като добавиш и файловата система и остават ~27GB (поне на този с който си поиграх).
  vladovn
 • Разбрах, значи повече от 26 гиги.(yes) Попитах, защото когато сложих микро сд картата в смартфона ми изписа 29гб, и си мислех, че е по същия начин, но явно желето дърпа повече. Мерси за инфото.(yes)
  Ванката
 • [Quote]The 32GB Nexus 7 reportedly arrived in the packaging of a 16GB model, but the device itself shows more than 26GB of free space in its settings.[/Quote] http://www.techradar.com/news/mobile-computing/tablets/32gb-nexus-7-tablet-accidentally-shipped-to-unsuspecting-customer-1102963 И друг източник: [Quote]The remaining details in the screen capture include 26.62GB of space remaining for the user with 733MB of apps, 38.69MB of pictures and videos and 200KB of audio. In other words, this would appear to be a newly opened Nexus 7.[/Quote] http://www.androidauthority.com/further-evidence-32gb-nexus-7-arrives-japanese-buyer-120852/
  nmnikolov