GSM асоциацията раздаде Мобилните награди за 2013 г.

GSM асоциацията раздаде Мобилните награди за 2013 г.
Номинациите за Мобилните награди за 2013 г. бяха обявени в началото на месеца, а наградените, по стара традиция, бяха обявени по време на Мобилния конгрес в Барселона заедно с наградата за Government Leadership, която се връчва за използване на мобилни технологии в обществения сектор.

Любопитен факт е, че Apple не получи нито една награда, макар номинации да имаха и iPhone 5, и iPad.
Производител номер едно за миналата година, според GSM асоциацията, е Samsung. Компанията печели и приза за най-добър смартфон с Galaxy S III. Общо взето, Samsung се представя доста добре, тъй като получи и награда за цялостна работа в света на мобилните технологии. Най-добрият телефон от нисък клас е Nokia Asha 305. Наградата при таблетите пък отива при Nexus 7. Най-доброто приложение за крайни потребители е Facebook, а за бизнес потребители - Evernote.

Пълния списък с награди можете да намерите на страницата на Global Mobile Awards: http://www.globalmobileawards.com/winners-2013

  • Сега от Апфел трябва да върнат по 200 лева на всяко българско гъзе,че се е минало и е дало 1500лв за НЕ НАЙ-ДОБРИЯ продукт на планетата.За чужденците не ме интересува.За наште гъзета ми е жал и им съчувствам ;)
    propov