Honor Band 6 с международен дебют

Honor Band 6 с международен дебют

През ноември Honor представи в Китай фитнес гривната Honor Band 6, а сега сме свидетели и на международния ѝ дебют. Тя ще е налична от 28 март с цена 49.90 евро.

Моделът изненадва с нетипична за този клас устройства черта. Става дума за наличието на голям AMOLED екран с диагонал 1.47 инча, резолюция 194 x 368 пиксела и покритие с 2.5D извито стъкло. По този начин моделът се позиционира между двата сегмента на гривните и часовниците.

Band 6 може да измерва пулса и наситеността на кръвта с кислород, като освен това се отчитат качеството на съня и менструалния цикъл при жените. Гривната може да проследява 10 различни вида спорт и е водоустойчива на потапяне на дълбочина до 50 метра. Тя разбира се показва известия от свързания смартфон и може да управлява музикалния плейбек.

Отдясно на корпуса е поставен и хардуерен бутон. Потребителите ще имат избор между множество циферблати, а зареждането става чрез магнитна докинг станция. Издръжливостта на модела с един заряд на батерията е до 14 дни.

Източник: Honor

  • Ползвам гривната от около два месеца - китайската версия без NFS. Сравнена с Honor Band 5 е много по-дабра. Купих я от Али-то за 36$, с доставката и някакви митнически сборове ми излезе 70 лева. Батерията държи 13 денонощия с всичко включено. При къпане с по-гореща вода се изключва и започнах да я свалям. Магнитната приставка за зареждане е много удобна.
    Tsvetan24