Honor Magic 2 ще предложи подвижна камера и безрамков дизайн

Honor Magic 2 ще предложи подвижна камера и безрамков дизайн

Заедно с премиерата на международната версия на Honor Play китайската компания ни изненада, като разкри подробности за наследника на един от най-интересните и смартфони - Honor Magic. Устройството беше представено в края на 2016 и беше налично само в Китай, но предложи иновативен дизайн, 40-ватово зареждане и разнообразни възможности за изкуствен интелект.

Тази година обаче ще видим следващия модел в серията, който ще се казва Honor Magic 2. Устройството беше показано по време на събитието, а заедно с това научихме някои от неговите ключови характеристики. Телефонът ще има безрамков дизайн и ще бъде без изрязан дисплей, но ще предложи малко по-широка рамка под екрана. Предната камера ще е скрита и ще се показва след плъзване на дисплея надолу.

За разлика от технологията в Oppo Find X тук всичко става ръчно, което предполага и по-висока издръжливост на слайд механизма. Засега не знаем как ще изглежда задният панел. Устройството отново ще поддържа зареждане при 40W и ще предложи 15-слойна система за защита. Смартфонът ще използва чипсетa HiSilicon Kirin 980, който ще бъде официално представен утре.

  • Ще се бесиш ли?
    Диян
  • Направо от сега да си купуват резервни лентови кабели!
    Kyky86