Новите модели iPhone ще бъдат представени на 12 септември

Новите модели iPhone ще бъдат представени на 12 септември

Apple започна да разпраща покани за следващото си събитие за медиите, на което очакваме да бъдат представени нови модели iPhone. Датата е 12 септември, а мястото е централата на компанията в Купертино, Калифорния. Както обикновено поканата не дава някаква конкретна информация за очакваните продукти, но съдържа няколко бронзови концентрични кръга с текст Gather round (съберете се наоколо).

Според досегашните слухове компанията се кани да анонсира 3 нови смартфона с изрязани дисплеи и лицево разпознаване, но само два от тях ще са с OLED дисплеи. Освен това се говори, че тази есен ще видим нови таблети iPad Pro и часовници Apple Watch заедно с подобрени издания на MacBook Air и Mac mini, но не е изключено част от тези продукти да бъдат анонсирани на друго събитие през октомври.

Ново

9to5mac публикува снимка на Apple Watch 4, която показва часовник с дисплей, който запълва по-голяма част от предния панел. Освен това според сайта двата модела с OLED дисплеи ще се казват iPhone XS и ще се предлагат в нов златист цвят.