Honor MagicWatch 2 е достъпен у нас с конкурентна цена

В края на ноември Honor анонсира наследника на умния си часовник Watch Magic, който се казва MagicWatch 2. Сега устройството е официално достъпно и в търговската мрежа у нас, а скоро ще е достъпно и през част от телекомите. Цената в свободна продажба на устройството е 398 лева. 46-милиметровият му вариант е достъпен с черен цвят на корпуса и черна каишка, както и със сребрист корпус и кафява каишка. По-малкият 42-милиметров вариант ще е наличен в черен цвят.

Honor MagicWatch 2 има стоманен корпус и AMOLED дисплей с диагонал 1.4” и 1.2” (454 x 454 и 390 x 390 пиксела) според варианта. За работата се използва познатият чипсет Kirin A1 от Huawei Watch GT 2, а сред другите характеристики са 4GB памет (достъпни са 2GB) за запазване на около 500 песни, музикален плеър и ползване на по-големия модел като handsfree за провеждане на разговори. Добавен е и режим за отчитане нивото на стрес.

Часовникът може да отчете 15 физически активности и поддържа позициониране през GPS и GLONASS. Добавена е водоустойчивост на дълбочина до 50 метра за ползване и по време на плуване (прави и SWOLF оценка), а освен това са налични познатите сензор за пулс с предупреждения за прекалено високи или ниски стойности и проследяване на качеството на съня. По-голямото устройство е с батерия за 14 дни на работа при определена употреба, а по-малкото осигурява до седмица.

Финтех революцията е вече факт. Разбери как да сложиш целия си портфейл в смартфона.