Часовникът Honor MagicWatch 2 издържа до 14 дни с едно зареждане

Часовникът Honor MagicWatch 2 издържа до 14 дни с едно зареждане

Honor анонсира наследник на своя умен часовник Watch Magic, който обаче изненадващо се казва MagicWatch 2. Както може да се предположи, джаджата споделя много черти с Huawei Watch GT 2 и отново се предлага в два размера на корпуса – 42 и 46 мм. Продажбите на различни пазари по света ще започнат на 12 декември на цена съответно 179 и 189 евро и се надяваме скоро след това да го видим и на българския пазар.

Honor MagicWatch 2 има стоманен корпус и AMOLED дисплей с диагонал 1.4” и 1.2” (454 x 454 и 390 x 390 пиксела) според варианта. За работата се използва познатият чипсет Kirin A1 от Huawei Watch GT 2, а сред другите характеристики са 4GB памет (достъпни са 2GB) за запазване на около 500 песни, музикален плеър и ползване на по-големия модел като handsfree за провеждане на разговори. Добавен е и режим за отчитане нивото на стрес. 

Часовникът може да отчете 15 физически активности и поддържа позициониране през GPS и GLONASS. Добавена е водоустойчивост на дълбочина до 50 метра за ползване и по време на плуване (прави и SWOLF оценка), а освен това са налични познатите сензор за пулс с предупреждения за прекалено високи или ниски стойности и проследяване на качеството на съня. По-голямото устройство е с батерия за 14 дни на работа при определена употреба, а по-малкото осигурява до седмица.

Източник: Honor

Препоръчани оферти