Honor обяви напълно безжични слушалки и добавки към MagicWatch 2

Заедно с новите си смартфони за глобалния пазар Honor представи в Барселона нови слушалки и обяви допълнителни функции, които ще са налични с ъпдейт за часовника MagicWatch 2. Започваме със слушалките Honor Magic Earbuds, които осигуряват интересни възможности.

Става дума за напълно безжичен модел, който има силиконови уплътнения, но освен това включва и хибридна технология за потискане на шума – според показаните графики тя е на нивото на ползваната в AirPods Pro и дори по-ефективна от тази в Sony WF-1000XM3. Добавени са и три микрофона за осигуряване на по-качествен звук при разговор, а за доброто възпроизвеждане на музика се грижат 10mm говорители.

Слушалките имат калъф за съхраняване с допълнителна батерия и чрез него можете да получите до 13 часа автономност. Едно зареждане на слушалките стига за 3.5 часа работа. Magic Earbuds ще се продават от април на цена 129 евро в два цвята – бяло и синьо.

Компанията представи и няколко специални серии на часовника MagicWatch 2, които всъщност се различават по дизайна на каишките за носене. В серията EasyFit има 6 каишки от флуороеластомер в различни цветове плюс два кожени варианта. Ще видим и 10 каишки със специален дизайн на различни артисти. Часовникът ще получи и важни нови функции с ъпдейт – SpO2 отчита нивото на кислорода в кръвта, а Female Cycle Tracker ще добави специфични опции за женското здраве.

  • Само в България ще са със стартова цена от 299лв + допълнително за ексклузивните цветове хахаха
    amato17