Honor ще пусне 5G смартфон до края на годината

Honor ще пусне 5G смартфон до края на годината

Honor ще представи първия си 5G смартфон (или повече от един модел) през последното тримесечие на годината - за това научаваме от интервю на президента на компанията Джордж Дзао. Той споделя още, че устройството ще е по-евтино от актуалните модели на пазара. Подобно на останалите предложния на компанията, която е филиал на Huawei, новият смартфон ще е насочен към младите потребители.

Таймингът на премиерата обаче може да съвпадне с тези на други производители, което се очаква да засили конкуренцията в сектора. Дзао отбелязва, че Huawei и Honor разполагат със "значителни технологични резерви" в области като 5G, AI, фотография, Bluetooth и др., което ще е достатъчно за реализацията на 5G модел до края на 2019 на фона нна трудните времена за компанията. Очакванията на Honor са, че до няколко години приходите от външните пазари скоро ще достигнат 50% от общите.

Източник: Shine

Оферти на деня

  • Е и когато у нас нямаше 4G си купувахме телефони с 4G !
    Боби13
  • За какво са ни 5Г телефони като няма мрежа. След 2-3 години най-рано( за България) си заслужава да се вземе такъв телефон. А и HUawei с тия санкции не е майй добър избор.
    NIkolay Nuk