HTC One М8 получи с ъпдейт част от софтуерните възможности на One M9

HTC One М8 получи с ъпдейт част от софтуерните възможности на One M9

Дни преди началото на продажбите на HTC One М9 (българската премиера на телефона е на 6 април, а продажбите ще започнат скоро след нея), тайванската компания пусна част от софтуерните му екстри и за миналогодишния флагман One M8. Той все още е с интерфейса Sense 6, но към него вече е добавена новата функция за създаване на теми, която позволява пълното преобразяване на софтуера чрез промяна на икони, звуци и цветове. На разположение е и голяма онлайн колекция от такива елементи, които могат да бъдат изтеглени напълно безплатно.

Част от темите са оптимизирани за Sense 7, така че не всичко ще изглежда по същия начин както в One M9, но все пак и така промяната е значителна. Обновяването носи името HTC Sense Home и включва в себе си BlinkFeed, HTC Themes и уиджета Sense Home, който показва различни връзки към приложения според местоположението ви и контекста – у дома, на работа или в свободното време. В допълнение върху екрана в заключено положение могат да бъдат показвани препоръки за близки ресторанти. Компанията пусна ъпдейти и на други от приложенията си, така че не пропускайте да ги инсталирате ако имате One M8 и искате да промените софтуера му.

 

Ново

Ъпдейтът с новите функции е наличен и за HTC One M7.

 • Всичко е до производителя.. В момента съм със Xiaomi Redmi Note 4G и днес получих софт. ъпдейт, който е получил и Mi4 да речем.
  speedy_sz
 • Само при "Андроид" телефоните го има този "Филм", да се поддържат софтуерно само "флагманите". Това не е така при "ios" и "windows" телефоните. :S:|(blush):D
  vasilissv
 • Много хора не осъзнават, че "ъпдейта" на стари устройства не е в интерес на производителя... За какво да правят [B]качествен[/B] ъпдейт на стар телефон при положение, че трябва да пласират новия си модел...?
  nikolaiii
 • Имат предвид М9, правописна грешка е.
  drimdiard
 • [Quote]Дни преди началото на продажбите на HTC One М8 (българската премиера на телефона е на 6 април, а продажбите ще започнат скоро след нея)[/Quote] Откога HTC One М8 е най-новият флагман?
  Х. Стефанов