HTC отрича Sensation да има проблем с Wi-Fi обхвата

През последните дни усилено се заговори, че новият суперсмартфон на HTC - двуядреният Sensation, има проблеми, подобни на тези, които се приписваха и на iPhone 4. Става дума за загуба на Wi-Fi сигнала при хващане в ръка - демонстрация можете да видите в прикаченото видео. От сайта SlashGear са се опитали да получат официално становище от HTC и съвсем очаквано компанията отрича за каквито и да било проблеми. Всъщност позицията й е като тази на Apple - това е нещо, което е нормално за всеки телефон, когато антената му бъде покрита с пръсти или ръка. Компанията твърди, че при нормална употреба потребителите не биха се сблъскали със загуба на сигнал.

Имате ли вече HTC Sensation? Изпитвате ли някакви проблеми с обхвата?

http://www.slashgear.com/htc-theres-no-sensation-death-grip-issue-08158058/

Аксесоари за:
 • Вижте, ясно е, че докосването на телефона за местата, където е Wi-Fi или клетъчната антена, води до затихване на сигнала. Но забележете от колко силен Wi-Fi сигнал допирът води пълен срив и спиране на Wi-Fi. Направих ескперимент с моите два телефона - Е51 и Optimus one. От 3/4 Wi-Fi то пада макс до 2/4 на О1, а на е51 от 95% на 65%.
  Bio
 • Аз лично, никога не го хващам така моя! То и погледнете в клипа как го държат! По скоро се опитва колегата (който е от София междодругото :) ) да намери проблем нарочно! Незнам... лично според мен няма как при нормално държане на устройството (в ландскейп) да го хванеш така че да покриеш цялата антена! Сигнала ще намалее Да, но малко а не нацяло както изтъкват във видеото!
  OrionBG
 • Тогава не питай защо има освен положително и доста негативно отношение към ябълкатая :) А и гениите бъркат понякога ;) Пример безброй начело с чичко Бил и чичко Стив :) Изказвания за максималната нужна памет на първия ( 640 кБ са достатъчни на всеки ) или пък ,че хората не желаят да носят тухли ( телефони с дисплей по-големи от 3,5 инча ) на втория :) Времето тотално опроверга и двамата ;) Затова не винаги изхвърлянията ..... са полезни :) Проблема с ,,мъртвата хватка" го има при много телефони,но при повечето е свързан с начин на хващане,който хората почти не използват :)
  Боби13
 • Според теб може ли да се говори за скромност в свят на компании за милиарди долари? Това не са обикновени междучовешки отношения.
  deezel
 • Задай си сам въпроса защо е било така при ябълката и какво е сега отношението към HTC ? Просто високомерието при ябълката дразни, докато HTC никога не са казвали,че това е най-добрия телефон :) Просто нарцисизма при чичко Джобс е в малко повече:)
  Боби13
 • Спомням си какво стана, когато се развиваше антенагейт. Защото беше iPhone, а не HTC.
  deezel
 • Въпреки малкият проблем който е показан на видеото по отношение на обхвата HTC Sensation си остава един прекрасен телефон от най-висок клас смартфони.(yes)
  Amachine
 • То си е казано в статията че проблема е само с WiFi. Проблем ще има според мен когато разглеждаш страници в ландскейп режим и държиш телефона с две ръце тогава пръстите на едната ти ръка попадат точно на мястото горе зад слушалката където виждаме че го докосва човека и безжичната мрежа се губи.
  anonim4o
 • Като гледам проблема е по скоро с безжичната връзка.Ама едва ли който работи с него ще го държи точно за цялата горна част.
  AVKansazov