HTC подготвя 6 нови модела, очаква големи продажби

Шест нови устройства подготвят за представяне през четвъртото тримесечие на 2010 г. от HTC. Информацията е на Commercial Times и е цитирана от сайта DigiTimes. Според нея устройствата са предназначени за пазара в САЩ и Европа и от компанията разчитат те да им помогнат да реализират продажби от 8,5 милиона мобилни устройства за периода. Сред новите допълнения се очаква да бъде HTC Vision, който по всяка вероятност ще видим през октомври в Европа с двуядрен процесор и Android. Друг дебют - HTC Mondrian, също ще се продава в Европа, но ще работи с Windows Phone 7. В САЩ пък очакваме моделите Vanguard и Emerald в мрежата на T-Mobile, както и още един телефон с Windows Phone 7, но неговото име засега е неизвестно. AT&T също се е съгласил да предлага телефон с Windows Phone 7 на HTC, което според данните ще стане през ноември. Ако тайванската компания успее да продаде 8,5 милиона устройства през последното тримесечие на годината, общите й продажби за 2010 г. може да достигнат 24 милиона.

http://www.digitimes.com/news/a20100715PB200.html
 • HTC се развива много добре,особенно в последните 2 години постигна отлични резултати,ако така продължават и занапред ще бъдат в челната троика на производителите на смартфони
  seagate
 • Съгласен съм, че устройствата с Android ще се харчат повече от тези с WP7, но не съм съгласен че тайванците са се ориентирали късно в обстановката (да не забравяме кой изкара първото "роботче" и кои произоводител има най-голям опит и разнообразие от модели с ОС на Google). Докато някои производители обърнаха гръб на Microsoft (примерно Motorola, SE), HTC остават лоялни към компанията от Редмонд и ще продължат партньорството си с тях.
  sirgeorge
 • Аз съм се ориентирал вече. Към Андроид и HTC. Остава да пуснат един хубав смартфон с QWERTY.
  fashion_m
 • А-ха,да пренесем малко от манталитета на футболния запалянко такъв какъвто го знаем в България (no)
  motofen2
 • ха-ха, по всяка вероятност най-продаваните от тези сладурчета няма да са са с OS от Microsoft, така че имат бъдеще. Не може да се отрече, че HTC се ориентираха в обстановката, макар и късничко. Остава да се ориентираш и ти... :)
  xac