HTC Sensation в бяло и с Ice Cream Sandwich от 1 март

HTC Sensation в бяло и с Ice Cream Sandwich от 1 март
Според холандското подразделение на HTC на 1 март в страната ще започнат продажбите на бялата версия на смартфона HTC Sensation, който ще се предлага с Android Ice Cream Sandwich. От същото съобщение става ясно, че скоро ще започне ъпдейтът до последната версия на платформата за потребителите на HTC Sensation, Sensation XE и Sensation XL. Сред подобренията се посочват по-бърза работа, възможност за отключване на телефона чрез функцията за разпознаване на лица, създаване на папки върху опция за фиксиране на предпочитаните приложения в лента в долната част на екрана (наскоро видяхме това във видеото на HTC Ville), интеграция със социалната мрежа Google+ и други. Не се посочва кога ще бъде достъпен ъпдейтът, но според компанията това ще е скоро и ще е достъпен за безжична инсталация (OTA).

http://translate.google.com/translate?rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=en&twu=1&u=http://www.whizpr.nl/persberichten/8268

Ново
Оказва се, че съобщението е погрешно. HTC уточнява, че телефона ще се продава с Android 2.3 и по-късно ще получи ъпдейт до ICS.

http://www.theverge.com/2012/2/2/2766001/htc-sensation-launching-in-white-with-android-4-0-on-march-1st

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Иновативните възможности на EON от VIVACOM