Huawei е продала над 9 милиона броя от P9

Huawei е на път да завърши годината с над 10 милиона продажби на модела с двойна основна камера P9. По време на специално събитие за феновете в Китай компанията обяви, че продажбите на устройството вече са надхвърлили 9 милиона броя и това най-вероятно е сумарен резултат за P9 и неговия по-голям вариант P9 Plus, който е наличен основно в Азия. Устройствата бяха представени през април, а до края на юни продажбите им достигнаха 4,5 милиона броя.

В началото на септември компанията разкри, че от устройствата са реализирани над 6 милиона броя и междувременно за два месеца е успяла да продаде още 3 милиона, което вероятно е следствие от коригираната цена. Пак в началото на септември бяха анонсирани два нови цвята за смартфона (син и червен), които допълнително ще дадат тласък на продажбите във важния сезон на предпразнично пазаруване.

 • [Quote]Аз не живея в България от години [/Quote] [Quote]Не правим телефони чичо ми има магазини за телефони за поправка, аз се уча там, затова казах "колегите".[/Quote] @feuer34, първо си синхронизирай лъжите, че системата ще бъгне. [Quote]А ти какъв си, че да даваш 100% гаранция? Или са те не наели вече големите компании Но като ти гледам идиотската снимка, едва ли...[/Quote] Аз нямам претенции, че съм повече от обикновен потребител, който разучава подробно телефона си и знае как да се справи с почти всеки проблем. Нито пък, че създавам РОМ-ове или нещо друго за да работя в тази сфера. Но работя за една от най-големите компании за доставки в света Hermes, и заемам средна длъжност, което си е постижение за чужденец. [Quote]То само снимката да беше идиотска.[/Quote] [Quote]Но като ти гледам идиотската снимка, едва ли...[/Quote] Иронията не е за всеки. Това е шега. Може да видите кой е Стенли Ройс в google :D А за Huawei ще си говорим пак. Дали за сметка на Епъл или Самсунг ще вървят нагоре.
  СтенлиРойс
 • То само снимката да беше идиотска.
  cava
 • А ти какъв си, че да даваш 100% гаранция? Или са те не наели вече големите компании :D Но като ти гледам идиотската снимка, едва ли...
  abando
 • Мдам... Поредният... Амбразурата... :D:D:D
  PoceH_BS
 • Чак пък 100 процента било сигурно че ще минат Ейпъл...май трябваше да напишеш "Освен да пълНИМ форума с ла*на за друго не стаВАМЕ" Какъв си ти че мнението ти да е по-важно от на останалите потребители? Да не идваш от бъдещето случайно и да не знаем. Няма 100 процентови неща, утре може да прецакат P10 и пак ще им паднат продажбите. Апък и всички очакваме да видим следващия айфон който щял да е революционен...да видим, при всички положения ще е доста интересно на фона на проблемите в Самсунг.
  feuer34
 • Пак напълнихте темата с простотиите си. Всички сте най-обикновени потребители. Ако ставахте изобщо за нещо, отдавна големите компании щяха да ви наемат да правите нещо за тях. Освен да пълните форума с ла*на, за друго не ставате. 100% е сигурно, че Huawei ще задмине Епъл по продажби. До 2 години максимум. Подценявате 9 милиона продадени телефона, но тук говорим за само 1 модел от богатата палитра на Huawei. Разбира се, това няма да стане в Западна Европа. Поне няма да е сега. Много фирми са били първи и после са се сринали. Защо с времето Huawei да не спечели хората? Но и само с азиатския пазар могат да са втори, а защо не и първи. Продажбите не са даденост или абонамент.
  СтенлиРойс
 • Ти какво очакваш от човек на ГРЪМКИТЕ думи писани в Бележки и скрил се в миша дупка, когата трябва да е F2F... :D
  PoceH_BS
 • тук ли била промоцията от 20 бона за къстъм ром? :D Малко само се уплаших какво може да ми се случи при евентуален неуспех. Прозвуча ми като търсене на лична саморазправа :D
  feuer34
 • Мамин сладък "пишман бизнесмен"... :D:D:D
  PoceH_BS
 • Не очаквах, че толкова ще се посмея на глупостите ти днес! :D:D:D Когато съм компилирал linux kernel 2.0.xx в далчената 1997 на Debian 1.3 (Bo) ти най-вероятно не си бил и роден. Дай си РОМ-а и ще ти махна каквото искаш и ще ти вградя каквото искаш, но да искаш от мен - "Не искам да гониш стабилност", няма как да СТАНЕ! Явно си дечко, който няма професионален опит. Един ден когато пораснеш и понатрупаш професионален опит, може би ще разбереш за какво говоря, но като ти чета "писаниците" не възлагам големи надежди... :D п.с. Явно не знаеш какво означава думата - ИНТЕНЗИВНО... жалка история. п.п.2 На теб за това ли не ти работи ГПС-а, "Не искам да гониш стабилност"... :D
  PoceH_BS
 • Ти ако знаеш как да си направиш къстъм ром аз съм Барак Обама бе... За по-интересно те предизвиквам: Ще ти предоставя всичко нужно за да ми направиш къстъм ром, от теб се иска пред очите ми да го сготвиш. Не искам да гониш стабилност- важно е всичкият хардуер да работи, да си махнал каквото искам и да си вградил каквото искам. Смятам, че 45 минути стигат- аз съм начинаещ и успявам за по-малко от 1 час, а ти би следвало да си по-добър... Ако успееш взимаш 20 бона, като загубиш ще ти е невъзможно между 6 и 8 месеца да пишеш глупости из форумите- навит ли си? ПС: БЕЗ да ползвам руут и къстъм ром П70 прави 6 часа SoT при стоков Андроид 5-ца и настройките достъпни по стандартната схема. След руут и малко човъркане станаха 7 часа, а след малко поправки на чужд къстъм ром станаха 8-8,5 часа SoT. Накратко- с твоите "велики" 6 часа от 4000мАч батерия сам доказваш, че си некадърен и просто поредният форумен драскач и посмешище.
  kolio876
 • [Quote]Аз прошляци не познавам, още повече с айфон, да не говоря за предплатена карта, която е от друга ера.[/Quote] Аз също, но доста често се срещат такива в цяла БГ. [Quote]Децата от гимназията вече са с мобилни планове без предплатени карти.[/Quote] Да и това още повече прави учудването УАУ, като видиш "прошляк" с предплатена на наЙфон. [Quote]Обкръжението ти очевидно няма нищо общо с моето.[/Quote] За това можеш да си 100% сигурен, но не говорих за моето обкръжение, но ти явно не четеш и/или не осмисляш прочетеното - "Редовно ми се случва да виждам", трябваше ли да допълвам, че това се случва на улицата, в парка, по заведенията и т.н. [Quote]Както казах Хуавеи ще продават докато не си повярват прекалено и не почнат с високите цени.[/Quote] Имат си стратегия и си я следват, ако се издънят с цените, веднага ще го усетят по продажбите, какво ще направят след това не ме интересува, нямам техни акции. [Quote]Още нещо, много хора включително и от този форум имат по два флагмана един с ios и един с android. Явно и от двата лагера са ги зомбирали.[/Quote] Мдам, виждат се тези "ощипани госпожички" как подскачат първосигнално при всяко негативно нещо за "скъпоценото".
  PoceH_BS
 • [Quote]Браво- с това само доказваш, че е възможно съществуването на по-глупави индивиди и от тези в стадото на ябълките.[/Quote] То винаги е имало и ще има по-глупави и неграмотни от "стадо X". Ти си типичен пример. [Quote]Интересно как китайският Кирин е лошо нещо, а ти ползваш един от най-гнусните и проблемни модели на Леново с умрял Медиятек- че и го хвалиш навсякъде това лайно Леново...[/Quote] Кирините до модел 960-ка си бяха "пръчки" от всякъде, но това само технически грамотен човек може да го разбере, дори няма да си правя труда. На мен "лайното" P70 си ми върши перфектна работа, може би защото знам как да си го направя, че да е безпроблемно. [Quote]В даден момент имах и Леново П70, и Хуауей П8лайт и главата си залагам, че лошият и слаб 8х1,2гхц Кирин убива от бой в 90% от случаите готиният и мощен 8х1,7гхц Медиятек.[/Quote] Ти сериозно ли? Можеш да си вЕрваш в каквото си искаш, мечтите са безплатни... :D [Quote]Интересно защо П8лайт спокойно правеше 4 часа SoT, а П70 едва изкарваше 6 часа SoT при същата употреба- бас хващам, че гнусният Медиятек има основен дял в точенето на батерията. И не намесвай руут, къстъм ром и т.н. глупости- аз искам телефона да работи нормално без да се налага да правя фокуси и да си изхвърлям гаранцията в коша.[/Quote] Ами и при мен P70 с КитКат правеше 4-4.5 часа SoT, сега с 6-цата (ДА, къстъм РОМ правен от мен) без проблем си прави 6-6.5 часа (както ти казваш "при същата употреба", която при мен е много интензивна). Всеки с вижданията си, за мен телефона не работи нормално, докато не го направя да работи така както искам, а не както производителя е решил, че трябва. Въпрос на разбирания, приоритети и т.н. А тези митове с гаранцият... щом вярваш в тях си личи колко ги разбираш нещата. За 2 мин. мога да върна заводския 4.4.4 или 5.1. и никой, наистина никой няма да разбере, че съм правил каквито и да е модификации (софтуерни) по телефона. [Quote]ПС: Как си с ГПС-а, успяваш ли да се закачиш за по-малко от 2 минути БЕЗ да ползваш нет?[/Quote] На iGO и Navitel не им трябва мобилен интернет, но то се вижда колко ги разбираш нещата... И да, никога не съм имал проблеми с ГПС-а... а, да, забравих, с къстъм РОМ съм... :D
  PoceH_BS
 • Аз прошляци не познавам, още повече с айфон, да не говоря за предплатена карта, която е от друга ера. Децата от гимназията вече са с мобилни планове без предплатени карти. Обкръжението ти очевидно няма нищо общо с моето. Както казах Хуавеи ще продават докато не си повярват прекалено и не почнат с високите цени. Още нещо, много хора включително и от този форум имат по два флагмана един с ios и един с android. Явно и от двата лагера са ги зомбирали.
  Вито
 • [Quote]от както минаха на Кирини и ЕМУИ съм ги махнал от списъка с телефони които бих си купил.[/Quote] Браво- с това само доказваш, че е възможно съществуването на по-глупави индивиди и от тези в стадото на ябълките. Интересно как китайският Кирин е лошо нещо, а ти ползваш един от най-гнусните и проблемни модели на Леново с умрял Медиятек- че и го хвалиш навсякъде това лайно Леново... В даден момент имах и Леново П70, и Хуауей П8лайт и главата си залагам, че лошият и слаб 8х1,2гхц Кирин убива от бой в 90% от случаите готиният и мощен 8х1,7гхц Медиятек. Интересно защо П8лайт спокойно правеше 4 часа SoT, а П70 едва изкарваше 6 часа SoT при същата употреба- бас хващам, че гнусният Медиятек има основен дял в точенето на батерията. И не намесвай руут, къстъм ром и т.н. глупости- аз искам телефона да работи нормално без да се налага да правя фокуси и да си изхвърлям гаранцията в коша. ПС: Как си с ГПС-а, успяваш ли да се закачиш за по-малко от 2 минути БЕЗ да ползваш нет?
  kolio876
 • [Quote]Колкото и да не ти харесва има да мечтаят. Това е положението.[/Quote] Честно казано ми е все тая, от както минаха на Кирини и ЕМУИ съм ги махнал от списъка с телефони които бих си купил. [Quote]Около мен виждам повече айфони отколкото хуавеи.[/Quote] Редовно ми се случва да виждам "прошляци" с наЙфон и предплатена карта, но това нищо не показва/доказва освен извратената представа в БГ за "престиж"...
  PoceH_BS
 • [Quote]"Едната друга компания" продава над 10 милиона броя само първия уикенд, след пускането на новия модел.[/Quote] Продава, защото клиентите и нямат друг избор, или купуват от нея или трябва да преминат на друга ОС/екосистема. Как мислиш, дали щяха да продават същите бройки ако имаше още 5 компании произвеждащи у-ва с тяхната ОС, М?! [Quote]Ама щом казваш, че за 7 месеца "над 9 милиона" е постижение, вЕрваме всички, че е така.[/Quote] Да, постижение е, точно заради голямата и жестока конкуренция на Андроид пазара, но свикналите на ограничено мислене и единствен избор не могат да го проумеят.
  PoceH_BS
 • Като получиш отговор, който очакваш от дете от детската градина, защо въобще продължаваш да му се обясняваш? :D Иначе много добре за Huawei. Като изключим малките проблеми с една P9-ка, върху която имам наблюдения, ми допадат и смятам, че е нормално да се качват нагоре. Все пак, те са една от малкото марки, които предлагат добри телефони и във високия, и в по-ниския ценови клас.
  muamamu1
 • За тва говоря. Какво се впрягат все едно компаниите техни. Филми... Всеки да си купува кой каквото иска. Последният им флагмам за мен не е нищо особено. Камерата на която акцентират няма ois. Тва е достатъчно да не обръщам внимание на модела.
  Вито
 • Колкото и да не ти харесва има да мечтаят. Това е положението. Около мен виждам повече айфони отколкото хуавеи.
  Вито