Huawei Mate X2 ще е със сгъващ се навътре дисплей

Huawei има зад гърба си два смартфона със сгъваеми дисплеи – това са Mate X и Mate Xs. И двете устройства имат сгъващи се навън екрани, но това може да се промени с Mate X2, чийто дисплей изглежда ще се сгъва навътре.

Препоръчани оферти

Аксесоари за:

Потвърждение за това идва от Рос Янг, основател на DisplaySearch и DSCC, който добавя, че екраните ще са с доставчици Samsung и BOE. Те няма да използват технология с ултратънко стъклено покритие.

Още през януари китайците подадоха патентна заявка за подобен тип устройство в EUIPO, като чертежите тогава показаха и наличието на писалка. От тях видяхме още четворната основна и двойната селфи камери.

Междувременно лийкърът Ивън Блас (@evleaks) споделя, че кодовото название на Mate X2 е Teton, а тези на следващите поколения Nova и Y9a са съответно Jessica/Barbie и Franklin. Според неговата информация слушалките Freebuds Pro са с кодовото име Mermaid, а Watch Fit е с названието Stia.

 • Или е изключително тъп и не се усеща или е много хитър тарикат защото по този начин създава теми по новините за Хуауей и другите китайци и привлича още повече вниманието върху тях, мъчи се да вади очи но всъщност изписва вежди :lol:
  AVKansazov
 • Няма да те разбере, защото е едно обикновено едноклетъчно ! Чака само тема за Китайчетата и гледай какво става ! Избива комплекси !
  Боби13
 • Е, и? Пак си остава Ху..ямивей. Краден продукт, с неподдържан софтуер на цената на Самсунг или Апъл. И кой ще го купи? Даже и в Жълтуландия не го щат. Стига си драскал глупости 🔜 излагаш се ...
  Kuzmanow
 • Е, и? Пак си остава Ху..ямивей. Краден продукт, с неподдържан софтуер на цената на Самсунг или Апъл. И кой ще го купи? Даже и в Жълтуландия не го щат.
  strikercho