Huawei P40 Pro+ вече се предлага и в България

Huawei P40 Pro+ вече се предлага и в България

До българския пазар достигна и върховият модел от серията P40 на Huawei. Както сигурно се досещате, става дума за Huawei P40 Pro+, който предлага дори още по-добра камера спрямо P40 Pro, а освен това включва и някои други интересни екстри.

Устройството споделя много общи черти с P40 Pro, така че ще спрем на разликите. За начало има заден панел, който е изработен от керамика за повишена здравина и устойчивост на надраскване. Телефонът е наличен само в черно и бяло.

В България се предлага само неговата версия с 8GB RAM и 512GB разширяема памет, така че на разположение ще имате много място за снимки и видео. Батерията отново е с капацитет 4200 mAh и поддържа жично зареждане при 40 вата, но вече може да се зарежда и безжично с такава мощност, ако имате подходящо зарядно. P40 Pro поддържа безжично зареждане при 27 вата.

Основната му отличителна черта обаче се крие в основната камера. Тя пак включва голям 50МР главен сензор, 40МР с ултраширокоъгълна оптика и 3D ToF сензор, но към тях са добавени два телефото модула. И двата са с резолюция 8МР, но предлагат различно оптично приближение - 3х и 10х, което е много практично.

Huawei P40 Pro+ работи с Android, но включва магазина за приложения на Huawei AppGallery, който непрекъснато се разширява. Смартфонът вече е наличен в магазините на Технополис на препоръчителна крайна цена от 2599 лева, a освен това може да се намери и в предложенията на Telenor, където с план Тотал+ 25,99 може да се вземе за 1580 лв.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Винаги съм бил почитател на добре направения и красив продукт без грам да ми пука кой го е направил! Китайци,американци,корейци няма значение! Харесва ми че Huawei въпреки трудностите които им създадоха(без аналог при друг производител)съумяват да правят много добри телефони и да развиват портфолиото си!
    Що се касае до идиотските санкции на американските олигофрени,отдавна доказаха че нямат никакъв ефект! От тези санкции най-големия губещ ще бъде Гугъл(като американска компания)и със всеки изминал ден това става все по-вероятно!
    pretorianec
  • Като гледам кво става с тик ток оправия няма да има. По скоро Хуауей ще гледат да набавят приложения в техния магазин, което ще устройва повечето потребители. Щом имат вече мобилното банкиране на пиб и аз съм ок почти. Но както казах и преди, друго освен note едва ли ще ползвам вече.
    Вито
  • Да си призная честно, като човек, който обикновено залага на марките Samsung и Apple съм очарован от последните две генерации от флагманската серия на тази марка, а именно P30 Pro и P40 Pro/Pro+. И ако не беше липсата на GMS сериозно обмислях вземането на P40 Pro заедно с часовника GT2 от Виваком с преподписването. Знам, че инсталирането им става бързо, но все пак никой не гарантира, че ще работят коректно след това. Чел съм по въпроса. Дано си оправят отношенията двете велики сили САЩ и Китай, че от тая дивотия страдаме само ние потребителите.
    Ванката
  • Спикул, знаеш за самолетите, знаеш повече от мен за ,,глобалното" затопляне, а аз съм климатолог, знаеш повече за снимките и любимото ти прегаряне, знаеш за какво ли не :) Ти няма начин да ми паднеш в очите, просто защото никога не си ми се издигал ! Невероятно странен тип си ! Никога не си признава грешките, никога не си съгласен с аргументите на другите, защото ти си ,,велик" ! Човече, хайде да приключваме с празните махленски приказки и елементарните опити за обиди и квалификации.
    Не смятам да ти падам на нивото, въпреки, че заслужаваш далеч по-тежки епитети.
    Оставям ви да сипете жлъч.
    Spikul
  • Спикул, знаеш за самолетите, знаеш повече от мен за ,,глобалното" затопляне, а аз съм климатолог, знаеш повече за снимките и любимото ти прегаряне, знаеш за какво ли не :) Ти няма начин да ми паднеш в очите, просто защото никога не си ми се издигал ! Невероятно странен тип си ! Никога не си признава грешките, никога не си съгласен с аргументите на другите, защото ти си ,,велик" !
    Боби13
  • :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Сега вече ти се обидиха сериозно........ Ти какво биеш тъпана, като не знаеш, че именно Боби ми писа на ЛС и мисля, че се получи нормална дискусия. Но добрия тон и възпитанието са ти нещо неприсъщо, за да проумееш какво ти пее радиото!
    Spikul
  • :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Сега вече ти се обидиха сериозно........
    pretorianec
  • Защото се коментираше от Вито за Ноте 20, а не за любимата ти Ултра :) Ти я намеси ! Виж назад мненията, всезнайко ! А китайците си имат много недостатъци, както и всяка марка ! И ти не даваш да се каже лоша дума за хипер, мега, супер Ултрата :) А виж в името на новия си флагман Xiaomi нормално вкара думата Ултра :) Браво, падна на ниво епитети.
    Вижда се кой е на 15 години.
    Не съм предполагал, че като нямаш аргументи ще паднеш толкова ниско, че да лепиш епитет "всезнайко" още повече, че пиша в далеч по-малко теми от теб.
    Наистина ми падна в очите.

    Ти говориш за “кражби” после аз вменявам на някой нещо?!? За това кой какъв флагман има-миналата година имах P30 Pro,това брои ли се за китайски флагман още повече че твоят доколкото помня беше P20 Pro,който е по-стара генерация и съответно мога да кажа че дори и опита ми с китайски флагмани е по-пресен от твоя! Селфи Камерата на HUAWEI е отляво(ако си направил труда изобщо да забележиш)а миналогодишния S10 plus е отдясно на диспеля,така ме явно единствената “кражба” тук е сигурно че има селфи камера отпред,и основна камера отзад(хайде,там и двете са отляво). И,да аз определено не искам никой да фалира,защото това ще убие конкуренцията и ще попречи на пазара да изважда интересни модели всяка година, както и да има ИНОВАЦИИ(тая дума много те кефи забелязвам ;) ) Относно ъпдейтите които си получил...явно ако наистина има пет такива любимата марка има много чупени неща за оправяне пак...ама това май не е повод за хвалене! Ако не е голяма тайна би ли казал какво точно е съдържанието на тези 5 ъпдейта? Да кажем че единия е бил секюрити за текущия месец,а останалите 4? Да не са те ъпдейтнали по-рано специално за теб Андроид 11 :lol: :lol: :lol:

    Колкото до това дали имам S20 plus,отговара е ИМАХ. Продадох го понеже като цяло с малки изключение бях отново разочарован! Причините които ме накараха да взема това решение могат да се намерят в темата която пуснах в този форум на следващия ден след като си купих телефона! Там има и снимка... Не съм на 15г да си фантазирам за неща които не притежавам...
    Толкова прозаично и очаквано от, че няма накъде повече.
    Ъпдейти не трябва да има изобщо, нали :mrgreen:
    Боже колко мъка има по света.
    Spikul
  • Се ла ви :)
    Боби13
  • Казах, че се започна ! Лека вечер, но този спор никога няма да приключи ! Ядосваш се, че други пишат в темата на Ултрата и то не добри неща ! Общо взето и ти правиш същите неща в теми за други марки ! Знаем, че общо взето се смяташ за знаещ всичко, а ние простолюдието сме много зле ! Някой път наистина пишеш не като 40 годишен, а като 14 годишен ! Радвай се на ъпдейтите ! Като кажеш нещо после ставаш лош щото почваш “да вменяваш”! В същото време неговия огромен “опит” с телефоните се простира до там какво харесва и какво не! Понеже преди имаше проблем с неговия модел,сега целия бранд му е крив явно :)
    pretorianec
  • Защото се коментираше от Вито за Ноте 20, а не за любимата ти Ултра :) Ти я намеси ! Виж назад мненията, всезнайко ! А китайците си имат много недостатъци, както и всяка марка ! И ти не даваш да се каже лоша дума за хипер, мега, супер Ултрата :) А виж в името на новия си флагман Xiaomi нормално вкара думата Ултра :)
    Боби13

  • То за това китаеца прилича отпред на S10, а плочката като на Ултрата. Бърза справка и ще видиш кой излиза пръв :mrgreen:
    Преди крадяха дизайна от айфон, сега от Самсунг - страшна иновация, няма що.
    Пък китайците никога няма да се оправят без услугите на Google и това им е проблема.
    В днешно време вариантите как да разположиш хардуера не са хиляди! Именно и затова се случва различни производители понякога да използват един и същ вариант в моделите си! За човек който не разбира много това е “крадене” я от айфон,я от Самсунг,и от кой ли още не! Относно кой е излязъл първи(това са моделите на Самсунг през февруари)нали не си мислиш че китайците ще чакат един месец преди тяхната премиера на 40-ката да видят какво ще изкарат корейците та да го окрадат?!? И после за един месец ще сглобят дизайн,ще организират производство,и ще натракат няколко милиона бройки за старт на продажбите! И понеже обичаш много да цитираш справки:Направи си справка как продажбите на HUAWEI се увеличават стабилно(независимо от бана)и как ако не беше този бан,вече щяха отдавна да са задминали Самсунг. Колкото до маркета им-бълват яко приложения,и явно намериха пътя как да накарат разработчиците да имат интерес да създават такива за тяхната галерия,което в условията на такава конкуренция на пазара и с тези забрани си е голямо предизвикателство не мислиш ли? Да ти напомня ли какво се случи с една финландска марка,която навремето беше еталон за мобилен телефон,независимо от милярдната подкрепа на Майкрософт!
    Аз ползвам айфон и въпреки това не мога да не кажа едно БРАВО,затова че не се поддадоха на шантажа и не леганаха да фалират!

    P.S. Сега,някои хора знаем че имаше кофти опит с HUAWEI и ъпдейтите им,ама това не е повод да хейтиш марката нали? Колкото до ъпдейти и със Самсунга няма да си очарован повярвай ми...
    За не знам кой път се опитваш да ми вменяваш неща.
    Не забравяй, че аз имам все още флагман на китайците, а ти нямаш.
    И не ми пука дали Самсунг ще фалира или айфон или хуауейците.
    Ама не било кражба, защото нямало къде да се сложат камерите :lol: :lol: :lol:
    Вярвай си в каквото щеш, само да те светна, че за 40 дни получих 5 ъпдейта. Та май и S20+ нямаш, ама карай да върви :mrgreen:
    Ти говориш за “кражби” после аз вменявам на някой нещо?!? За това кой какъв флагман има-миналата година имах P30 Pro,това брои ли се за китайски флагман още повече че твоят доколкото помня беше P20 Pro,който е по-стара генерация и съответно мога да кажа че дори и опита ми с китайски флагмани е по-пресен от твоя! Селфи Камерата на HUAWEI е отляво(ако си направил труда изобщо да забележиш)а миналогодишния S10 plus е отдясно на диспеля,така ме явно единствената “кражба” тук е сигурно че има селфи камера отпред,и основна камера отзад(хайде,там и двете са отляво). И,да аз определено не искам никой да фалира,защото това ще убие конкуренцията и ще попречи на пазара да изважда интересни модели всяка година, както и да има ИНОВАЦИИ(тая дума много те кефи забелязвам ;) ) Относно ъпдейтите които си получил...явно ако наистина има пет такива любимата марка има много чупени неща за оправяне пак...ама това май не е повод за хвалене! Ако не е голяма тайна би ли казал какво точно е съдържанието на тези 5 ъпдейта? Да кажем че единия е бил секюрити за текущия месец,а останалите 4? Да не са те ъпдейтнали по-рано специално за теб Андроид 11 :lol: :lol: :lol:

    Колкото до това дали имам S20 plus,отговара е ИМАХ. Продадох го понеже като цяло с малки изключение бях отново разочарован! Причините които ме накараха да взема това решение могат да се намерят в темата която пуснах в този форум на следващия ден след като си купих телефона! Там има и снимка... Не съм на 15г да си фантазирам за неща които не притежавам...
    pretorianec
  • Казах, че се започна ! Лека вечер, но този спор никога няма да приключи ! Ядосваш се, че други пишат в темата на Ултрата и то не добри неща ! Общо взето и ти правиш същите неща в теми за други марки ! Знаем, че общо взето се смяташ за знаещ всичко, а ние простолюдието сме много зле ! Някой път наистина пишеш не като 40 годишен, а като 14 годишен ! Радвай се на ъпдейтите ! Аз пък знам, че дума не даваш да се издума срещу китайците и се сърдиш на всеки дръзнал да не ги харесва.
    Само, че аз си харесвах P20 pro. Чудесно телефонче, но със своите слабости и ужасна поддръжка.
    Казах, че новия прилича на Самсунг, а ти ме обвиняваш, че съм тийнеджър, защото няма какво конкретно да кажеш.
    Успех. И аз не мисля, че е копиране. Не става въпрос за самсунг, huawei или iphone, a говоря като цяло. Ами къде да слагат тези камери, в долната част ли ?

    ПП: За 40 дена самсунг с20 не е получил 5 ъпдейта, за с20 + не знам.
    Ето история на актуализациите:
    [url=https://ibb.co/kgz74jn][img]https://i.ibb.co/7JBfnPc/Screenshot-20200807-213920-Samsung-Internet.jpg[/img][/url]
    Spikul
  • И аз не мисля, че е копиране. Не става въпрос за самсунг, huawei или iphone, a говоря като цяло. Ами къде да слагат тези камери, в долната част ли ?

    ПП: За 40 дена самсунг с20 не е получил 5 ъпдейта, за с20 + не знам.
    Extremee13
  • Казах, че се започна ! Лека вечер, но този спор никога няма да приключи ! Ядосваш се, че други пишат в темата на Ултрата и то не добри неща ! Общо взето и ти правиш същите неща в теми за други марки ! Знаем, че общо взето се смяташ за знаещ всичко, а ние простолюдието сме много зле ! Някой път наистина пишеш не като 40 годишен, а като 14 годишен ! Радвай се на ъпдейтите !
    Боби13
  • По-скоро Ноте 20 ултра прилича на Р40 про плюс. Все пак модела беше представен в края на март :) То за това китаеца прилича отпред на S10, а плочката като на Ултрата. Бърза справка и ще видиш кой излиза пръв :mrgreen:
    Преди крадяха дизайна от айфон, сега от Самсунг - страшна иновация, няма що.
    Пък китайците никога няма да се оправят без услугите на Google и това им е проблема.
    В днешно време вариантите как да разположиш хардуера не са хиляди! Именно и затова се случва различни производители понякога да използват един и същ вариант в моделите си! За човек който не разбира много това е “крадене” я от айфон,я от Самсунг,и от кой ли още не! Относно кой е излязъл първи(това са моделите на Самсунг през февруари)нали не си мислиш че китайците ще чакат един месец преди тяхната премиера на 40-ката да видят какво ще изкарат корейците та да го окрадат?!? И после за един месец ще сглобят дизайн,ще организират производство,и ще натракат няколко милиона бройки за старт на продажбите! И понеже обичаш много да цитираш справки:Направи си справка как продажбите на HUAWEI се увеличават стабилно(независимо от бана)и как ако не беше този бан,вече щяха отдавна да са задминали Самсунг. Колкото до маркета им-бълват яко приложения,и явно намериха пътя как да накарат разработчиците да имат интерес да създават такива за тяхната галерия,което в условията на такава конкуренция на пазара и с тези забрани си е голямо предизвикателство не мислиш ли? Да ти напомня ли какво се случи с една финландска марка,която навремето беше еталон за мобилен телефон,независимо от милярдната подкрепа на Майкрософт!
    Аз ползвам айфон и въпреки това не мога да не кажа едно БРАВО,затова че не се поддадоха на шантажа и не леганаха да фалират!

    P.S. Сега,някои хора знаем че имаше кофти опит с HUAWEI и ъпдейтите им,ама това не е повод да хейтиш марката нали? Колкото до ъпдейти и със Самсунга няма да си очарован повярвай ми...
    За не знам кой път се опитваш да ми вменяваш неща.
    Не забравяй, че аз имам все още флагман на китайците, а ти нямаш.
    И не ми пука дали Самсунг ще фалира или айфон или хуауейците.
    Ама не било кражба, защото нямало къде да се сложат камерите :lol: :lol: :lol:
    Вярвай си в каквото щеш, само да те светна, че за 40 дни получих 5 ъпдейта. Та май и S20+ нямаш, ама карай да върви :mrgreen:
    Spikul
  • И сега се започна :) :) :)
    Боби13
  • По-скоро Ноте 20 ултра прилича на Р40 про плюс. Все пак модела беше представен в края на март :) То за това китаеца прилича отпред на S10, а плочката като на Ултрата. Бърза справка и ще видиш кой излиза пръв :mrgreen:
    Преди крадяха дизайна от айфон, сега от Самсунг - страшна иновация, няма що.
    Пък китайците никога няма да се оправят без услугите на Google и това им е проблема.
    В днешно време вариантите как да разположиш хардуера не са хиляди! Именно и затова се случва различни производители понякога да използват един и същ вариант в моделите си! За човек който не разбира много това е “крадене” я от айфон,я от Самсунг,и от кой ли още не! Относно кой е излязъл първи(това са моделите на Самсунг през февруари)нали не си мислиш че китайците ще чакат един месец преди тяхната премиера на 40-ката да видят какво ще изкарат корейците та да го окрадат?!? И после за един месец ще сглобят дизайн,ще организират производство,и ще натракат няколко милиона бройки за старт на продажбите! И понеже обичаш много да цитираш справки:Направи си справка как продажбите на HUAWEI се увеличават стабилно(независимо от бана)и как ако не беше този бан,вече щяха отдавна да са задминали Самсунг. Колкото до маркета им-бълват яко приложения,и явно намериха пътя как да накарат разработчиците да имат интерес да създават такива за тяхната галерия,което в условията на такава конкуренция на пазара и с тези забрани си е голямо предизвикателство не мислиш ли? Да ти напомня ли какво се случи с една финландска марка,която навремето беше еталон за мобилен телефон,независимо от милярдната подкрепа на Майкрософт!
    Аз ползвам айфон и въпреки това не мога да не кажа едно БРАВО,затова че не се поддадоха на шантажа и не леганаха да фалират!

    P.S. Сега,някои хора знаем че имаше кофти опит с HUAWEI и ъпдейтите им,ама това не е повод да хейтиш марката нали? Колкото до ъпдейти и със Самсунга няма да си очарован повярвай ми...
    pretorianec
  • По-скоро Ноте 20 ултра прилича на Р40 про плюс. Все пак модела беше представен в края на март :) То за това китаеца прилича отпред на S10, а плочката като на Ултрата. Бърза справка и ще видиш кой излиза пръв :mrgreen:
    Преди крадяха дизайна от айфон, сега от Самсунг - страшна иновация, няма що.
    Пък китайците никога няма да се оправят без услугите на Google и това им е проблема.
    Spikul
  • Коментира преди мен човека за Ноте 20, а не за любимата ти Ултра ! А преди Ултрата ако се върнем ? Тя на кого прилича ? Това в крайна сметка няма никакво значение, а дали ще се оправят или не с липсата на GMS времето ще покаже !
    Боби13