Забавлявайте се в движение с мобилната телевизия TV GO

Вече ви запознахме с някои от основните предимства на интерактивната телевизия на VIVACOM, която наскоро получи напълно нов интерфейс и допълнителни възможности за още по-голяма персонализация. Сега в новата част на специалния ни проект с телекома ще научите повече и за мобилна телевизия TV GO, която компанията не без основание нарича интерактивен медиен портал.

Налични са няколко плана, включително и напълно безплатен с над 30 канала, който служи като демо на услугата и на практика е достъпен за всички клиенти на VIVACOM с регистрация в My VIVACOM. Допълнителните канали са достъпни срещу малка такса, а освен това са налични пакетите MAXI, HBO On Demand, Disney English, MAX Sport Plus и DiemaXtra.

В материала става дума и за допълнителния пакет IPTV мобилност (IPTV Mobility), който позволява да ползвате интерактивната телевизия на компанията навсякъде в страната, където имате връзка с интернет, без значение кой я осигурява. Достатъчно е да свържете вашия IPTV приемник с мрежата и ще получите достъп до съдържанието на над 90 от най-популярните ТВ канали, а освен това продължавате да ползвате любимите интерактивни функции като EPG, TV Archive, TV Pause и др.

  • Поне пишете "платен публикация"!!!
    ssaso