Huawei представи нови слушалки и други аксесоари

Huawei представи нови слушалки и други аксесоари

Заедно с телефоните от серията Mate 40 Huawei представи и интересни нови аксесоари. Huawei FreeBuds Studio са безжични over the ear слушалки, които включват 8 микрофона и обещават да намалят околния шум с до 40 dB. Добавена е технология, която автоматично превключва режимите на шумопотискане според околните условия - транспорт, силен околен шум или пък тиха обстановка.

Добавена е и опция за пропускане на околните звуци и усилване на гласовете, така че при нужда да чуете какво се случва около вас. Слушалките имат 40 mm говорители с честотен диапазон 4 Hz - 48 kHz и поддържат режим на ниска латентност за гейминг употреба. За качеството на връзката помага специалния дизайн на антената. FreeBuds Studio имат батерия за 24 часа работа с изключено шумопотискане, а цената им е 300 евро.

Часовникът Porsche Design Huawei Watch GT 2 е специално издание на познатия ни модел. Дисплеят е покрит със сапфирено стъкло, рамката е от титаниева сплав, а задната част е керамична. Верижката е също от титаниева сплав за премиум излъчване. Устройството споделя останалите характеристики на Watch GT 2 Pro, но ще се продава за 700 евро.

Очилата Huawei X Gentle Monster Eyewear II ще са налични в различни варианти, включително и като рамки за поставяне на диоптрични стъкла. Устройството се свързва с телефона чрез Bluetooth 5.2, в дръжките са вградени говорители, които насочват звука към ушите, за да го чувате само вие. Приемането на разговори, прескачането на песни и промяната на силата на звука става чрез жестове. Очилата ще се продават за 300 евро.