Huawei раздава подаръци на чакащите за iPhone

Huawei продължи със своите закачки с Apple при старта на продажбите на новите модели iPhone. В Сингапур китайската компания раздаде на потребителите на опашките пред магазините на компанията от Купертино батерии Huawei с капацитет 10 000 mAh и поддръжка за технологията SuperCharge. Към тях има и прикрепена бележка: "Ето ви батерия. Ще имате нужда от нея." Във Великобритания пък Huawei изненадаха феновете на Apple със специални камиони, които доставяха на чакащите портокалов сок.

В официалното съобщение по темата в социалната мрежа Twitter изрично се подчертава, че в освежаващата напитка няма никакви следи от ябълки. Камионите също така са оборудвани със зарядни, така че хората от опашката да могат да заредят своите батерии при нужда. Преди няколко дни именно в Англия IT журналисти получиха кошници с плодове с бележка, че в тях няма гнили ябълки, а пресслужбата на Huawei пусна в Twitter няколко саркастични коментара за новите продукти на компанията от Купертино.

Източник: GizmoChina

 • @PoceH_BS Нищо не разбираш ти. Това е елитът баровци на заседание на борда на директорите!
  mobi96
 • Ами тези от първата снимката която съм прикачил са си за опело. Срамота е в 21-ви век и в края на 2018 г. да разпъваш цигански катуни по улиците/тротоарите. Тези хора нямат ли поне малко достойнство? Къде им е възпитанието от 1-те и 2-те седем години? И после защо ги наричат стадо и офце, ами вижте приликата с втората прикачена снимка.
  PoceH_BS
 • Насират се от мъка хуй вей :D
  Ragacone
 • С чужда пита се мъчат помен да правят :D
  npet