Huawei стана част от КРИБ

Huawei стана част от КРИБ
Huawei Technologies Bulgaria ЕООД вече е част от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България като естествено продължение на успешното сътрудничество по различни проекти между двете страни. "За нас тази стъпка е не само кредит на доверие и висока чест. Тя е важна част от политиката на компанията за прозрачност, открита комуникация и директен контакт с максимално широк кръг партньори и клиенти. Сътрудничеството с широкото представителство на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България е хоризонт за много бъдещи съвместни успехи", заяви Джейсън Лий, генерален директор на Huawei Technologies Bulgaria ЕООД при срещата си с изпълнителния директор на КРИБ Евгений Иванов, който заяви, че вярва в благоприятното развитие на събитията в технологичния сектор и устойчивостта на компанията. Джейсън Лий посочи, че има конкретни идеи за ново сътрудничество, чието реализиране е въпрос на време.

Оферти на деня

 • Мисля, че темата се изчерпа. Обърна се на политика вече. Заключвам!
  Ванката
 • Откога руските медии са пример за истина и обективност? [b]Bild[/b] не е руска медия, Джулиан Асандж и Едуард Сноудън не са "руски медии" и Яков Кедми не е руска медия, а истински еврей-ционист, възглавявал дълги години израелската разведка.
  Nik21
 • Откога руските медии са пример за истина и обективност? Толкова независими журналисти бяха убити в Русия!
  Товя е български сайт, тези руски бълвочи нямат място тук!
  Южен поток бе спрян от Европейската комисия.Заради монопола на Газпром, съмнения за корупция и високата стойност. Първа се отказа Италия поради големите разходи, никакъв натиск на САЩ не е повлиял.
  Проформа беше Европейската комисия. САЩ наложиха забраната и тя, пак повтарям стана, след посещението на 2 американски сенатори. Няма никаква конспиративна теория, защото всички видяхме това !
  Боби13
 • Моля някой мод да се намеси и да заличи безвъзвратно глупавите конспиративни теории. Темата е ясна - участието на Huawei в КРИБ. Молил бил. :lol: Ти като бълваш простотии нон стоп очевидно никой мод не се е заел с теб.
  Вито
 • Откога руските медии са пример за истина и обективност? Толкова независими журналисти бяха убити в Русия!
  Товя е български сайт, тези руски бълвочи нямат място тук!
  Южен поток бе спрян от Европейската комисия.Заради монопола на Газпром, съмнения за корупция и високата стойност. Първа се отказа Италия поради големите разходи, никакъв натиск на САЩ не е повлиял.
  buttman
 • Моля някой мод да се намеси и да заличи безвъзвратно глупавите конспиративни теории. Темата е ясна - участието на Huawei в КРИБ.
  Blue Sky
 • Какъв източник ти е нужен след като това стана пред всички ни след посещението на 2 американски сенатори 😉 Точно така си беше, и единият от двамата сенатори беше ето този "кърпен капут".[attachment=0]Штопаный гандон.jpg[/attachment][b]Штопаный гандон[/b]
  Nik21
 • Източник? Това означава ли, че имаш достъп до секретните документи на посолството на САЩ и по какъв легален ред се сдоби с тях? Или пак си сънувал нещо? На теб специално няма да доказвам НИЩО. Ти си известен демагог и манипулатор, на бялото казваш черно и обратно. За останалите колеги ще споделя: чел съм книгите на Яков Кедми (може би не сте чували за него, но е точно от държавата, от която е и нашия "умник", дето се прави на "ни чул, ни разбрал"). Там се разкриват задкулисните мръсни игри на Вашингтон, плюс секретните материали на Джулиан Асандж и Едуард Сноудън - не случайно ги търсят "под дърво и камък" да ги убият. И то не защото в своите материали са излъгали (в такъв случай нямаше да ги "гонят" чак пък толкова), а напротив, защото са описали самата истина за истинското подло лице на САЩ. Посол США в Германии Ричард Гренелл «открыто» пригрозил санкциями США немецким концернам, которые принимают участие в строительстве российского газопровода «Северный поток-2», сообщает [b]Bild[/b].
  «Своё вмешательство» в дела немецких компаний американский дипломат объяснил в письмах следующим образом: по его словам, если из-за «Северного потока-2» и «Турецкого потока» импорт газа в Европу через Украину станет ненужным, то Киев утратит своё значение в сфере политики безопасности, а угроза «российских интервенций» якобы вырастет.
  По информации [b]Bild[/b], немецкие концерны, однако, восприняли письма посла США как «попытку шантажа». В министерстве же иностранных дел ФРГ заявления Гренелла и вовсе вызвали волну негодования. В ведомстве считают, что действия американского посла элементарно не соответствуют дипломатическим традициям.
  Подробнее:
  https://eadaily.com/ru/news/2019/01/13/posol-ssha-ugrozhal-nemeckim-kompaniyam-sankciyami-iz-za-severnogo-potoka-2
  Nik21
 • Какъв източник ти е нужен след като това стана пред всички ни след посещението на 2 американски сенатори 😉
  Боби13
 • Източник? Това означава ли, че имаш достъп до секретните документи на посолството на САЩ и по какъв легален ред се сдоби с тях? Или пак си сънувал нещо?
  Blue Sky
 • Ех, остава да отворят завод в България и да сключат договор за комуникационно оборудване! Хубаво ще е, но няма как да стане - третия секретар в посолството на САЩ в София не дава!

  [b]P.S.[/b] Гледахте ли как Румен Радев в Санкт-Петербург се бие в гърдите и "доказва", че България е "ама една много независима и суверенна държава" - сама е решила да спре "Южен поток", без уврякване от Вашингтон, смешник.
  Nik21
 • Ех, остава да отворят завод в България и да сключат договор за комуникационно оборудване!
  Vince Beneff