Huawei Watch Fit Elegant е нов вариант на познатия ни модел

Huawei Watch Fit Elegant е нов вариант на познатия ни модел

Миналото лято Huawei представи един от актуалните си умни часовници Watch Fit. Сега компанията добавя нов негов вариант, а именно Watch Fit Elegant. Основните разлики спрямо настоящото предложение са в наличието на лъскава стоманена конструкция и мека каишка от вид синтетична гума (Fluoroelastomer).

Защо 5G мрежата на А1 стана 5G ULTRA

Защо 5G мрежата на А1 стана 5G ULTRA

Той ще е достъпен в два цвята, Frosty White със златисти акценти и Midnight Black със сребристи акценти. Сред основните характеристики на Watch Fit Elegant са правоъгълен AMOLED екран с диагонал 1.64 инча и хардуерен бутон отстрани на корпуса.

В софтуерно отношение е използвана Lite OS, а в основата на часовника е чипсетът Kirin A1. Устройството може да издържи до 12 дни с един заряд на батерията. Watch Fit Elegant има вграден GPS, сензор за измерване на пулса и постоянно проследяване на нивото на кислород в кръвта.

Сред интересните функционалности са 12 анимирани демонстрации на тренировки, 96 режима за проследяване на упражнения, както и системата за следене качеството на съня Huawei TruSleep 2.0. Часовникът дебютира в Обединеното Кралство на 26 март с цена 110 паунда. На този етап моделът няма да се предлага у нас.

Източник: Huawei