И Telenor вече предлага електронни винетки

Telenor обяви, че в онлайн магазина на компанията и в приложението MyTelenor вече може да се закупят електронни винетки за движение по пътищата. Компанията предлага винетки за всички видове автомобили, за покупката им не се налага регистрация в сайта на оператора, а освен това не е нужно да сте негови клиенти. Заплащането става с банкова карта. Покупката започва с избор на категорията на автомобила, а след това следват период на валидност (от уикенд до година) и въвеждане на данните на автомобила. След плащането се получават потвърждения с SMS или email, а освен това известия има и при изтичането на електронната винетка.

 • Много несвойтвени дейности започват да се занимават , за това ли толкова агресивно налат приложението my telenor. Естествено, че за това: още един източник на приходи, нормално. И това е хубаво и за мен - предпочитам да плащам всички неща на едно място, още повече, че няма оскъпяване. Вместо да слагам на телефона недоклатения ап на БГ тол, с който не можеш нищо друго да правиш освен винетки да купуваш (веднъж годишно), ползвам апа, който бездруго вече имам и ползвам поне веднъж месечно.
  samoznai
 • Ако дават примерно мегабайти бонус ,бих купил,защо не.
  zaboraboy
 • Много несвойтвени дейности започват да се занимават , за това ли толкова агресивно налат приложението my telenor. Май да. Да очаква скоро - ток, вода, парно, глоби за паркиране и сходни.
  npet
 • Много несвойтвени дейности започват да се занимават , за това ли толкова агресивно налат приложението my telenor.
  STE1
 • Те да вземат да въведат esim, а не да се чудят какво да ни продават.
  tonus