Играта Injustice: Gods Among Us е безплатна за PlayStation, Xbox и PC

Играта Injustice: Gods Among Us е безплатна за PlayStation, Xbox и PC

Още една класическа игра може да се вземе напълно безплатно и това е Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition. Разработеното от NetherRealm заглавие в света на супергероите на DC Comics може да се изтегли от потребителите на Xbox, PlayStation и PC (през Steam). Потребителите на Xbox One ще могат да играят версията за Xbox 360, но тя е без допълнителните DLC-та.

Играта излезе през 2013 година и вече има продължение, но въпреки това продължава да е отлично предложение за почитателите на fighting игрите, още повече, че зад него стои разработчикът на Mortal Kombat.

В Injustice: Gods Among Us ще можете да играете с десетки от героите на DC Comics като Superman, Wonder Woman, Batman, Catwoman, Flash, Green Arrow, Nightwing и Aquaman на знакови места от комикс вселената на компанията.

Достъпни са различни режими на игра, включително и онлайн срещу други потребители. Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition съдържа цялото допълнително съдържание (DLC) и може да се изтегли безплатно до 25 юни, като след това ще остане завинаги във вашата колекция.