IKEA ще продава и домашна електроника

IKEA ще продава и домашна електроника
От тази есен шведската компания IKEA ще продава и домашна електроника под формата на обзавеждане с интегрирани в тях 2.1 аудиосистеми, LED телевизори и Blu-ray плеъри, което ще позволи избягването на хаоса от отделни кабели и управляването на всичко само с едно дистанционно. Вариантите с диагонал на екрана над 24" ще включват и връзка с интернет - засега не е ясно какви ще са останалите предлагани диагонали на телевизорите, но се предполага, че започват от 20".

Новите продукти са създадени в партньорство с китайската компания TCL, ще струват около 6500 шведски крони (730 евро) и ще се предлагат в три различни варианта. Мебелите ще са на пазара през есента, като първоначално ще достигнат до 8 страни - Швеция, Франция, Италия, Полша, Испания, Дания, Норвегия и Португалия, а догодина ще се предлагат на повече пазари.

 • всички потребители са претенциозни. Всеки иска да му изглежда добре апартамента Говориш за естетическа претенциозност, но тя в никакъв случай не се припокрива с техническата.;)
  mkpetrov
 • По-добре Alcatel, отколкото Sang Mang Elit и др. елитни такива
  ID™ Xenium
 • Напротив, всички потребители са претенциозни. Всеки иска да му изглежда добре апартамента, дори да не разполага с добри финансови възможности. А и цените започват от една определена сума, със сигурност ще има вариянти за оборудване, за които само ще си мечтаем. Бъди сигурен че след излизането на новината вече всички са почнали да умуват как да предложат на потребителите нещо подобно, така че до 5 години ще сме затрупани с предложения, което ще е от голяма полза.
  shpekleki
 • Хибрид между АИКО и ТехноНещоСи, а може и на супермаркет да го обърнат... (whistle)
  alexbg67
 • Никак не изглежда зле! Добро решение за по-непритенциозните потребители, които всъщност са по голямата част :)
  ion4ev