Имате още два дни да се включите в конкурса Huawei Next-Image Awards 2020

Два дни преди крайния срок за участие във фотографския конкурс Huawei Next-Image Awards 2020 България е на 8-о място в света по изпратени снимки и клипове. Всеки участник има право да качи общо до 30 снимки или клипове в различни категории на конкурса, а крайният срок за това е 19 часа на 31 юли. Единственото условие е материалите да бъдат заснети и обработени с произволен смартфон с марка Huawei или Honor, но е позволена и обработка със софтуер и хардуер на други производители.

Препоръчани оферти

Освен богатия паричен и предметен награден фонд за глобалния конкурс Huawei България предоставя и 3 допълнителни награди специално за участници от България. Те ще бъдат избрани от локално жури съвместно с Националната художествена академия и фотографа Димитър Караниколов. Тримата победители от България ще бъдат обявени на 14 август и ще получат съответно Huawei Matebook X Pro, Huawei P40 Pro и Huawei Watch GT2.

Победителите, излъчени от Стийв Маккъри и глобалното жури, ще получат три Гран При награди от 10 000 долара, Huawei P40 Pro и електронни сертификати. 15 от късметлиите ще печелят в различните категории на конкурса Next-Image награден фонд от 1000 долара, смартфон Huawei P40 Pro и електронен сертификат. Още 50 подгласникци и 5 почетни награди за впечатляващи кадри ще получат Huawei P40 Pro и електронни сертификати.

Пълните условия са тук, а в Huawei Next-Image Awards 2020 можете да се включите тук.