INNO 75 - нов телефон от Innostream

INNO 75 - нов телефон от Innostream
Корейската компания Innostream представи нов „слайд” телефон. Моделът INNO 75 e с цветен TFT екран, изобразяващ 256К цвята, и има интегрирана VGA камера. Благодарение на mini SD слота имате възможност да разширите паметта му и да записвате, слушате и гледате MP3/MPEG файлове. Трибандовият INNO 89 притежава и FM радио. Платформата, която се грижи за игри и апликации, е Java MIDP версия 2.0. Подробни характеристики на телефона можете да намерите http://mobilebulgaria.com/mobile.php?id=618 .

 • По принцип не бързам със закупуването на GSM, а характеристиките на INNO 75 ми харесват.Дано и поевтинее дотогава. Но за тези параметри 700-800лв. ще е доста добра оферта. cenata na Innostream INNO 75 nq da e tolkova visoka ste varira ot 350-do 700:)))
  DefaultUser
 • Slaida na Samsung D410 raboti perfektno.Procheti review-to mu tuk http://www.mobilebulgaria.com/test.php?id=18
  beta
 • От прочетената характеристика оставам с доста добри впечатления от корейския GSM. Интересува ме дали този модел може да се намери на българския пазар или само чрез доставка ? Предварително благодаря за отделеното време за вашия отговор. Мисля, че в момента Samsung SDH-D410 е най-новия модел с този тип дизайн-макар,че на картинката ми изглежда дървеничък. Ако имате опит с модели с ПЛЪЗГАЩИ се панели -споделете го. Като цяло съм с негативно отношение към моделите с капак/тип мида и т.н./.Дали след известен пероид на експлоатация няма да почне да стърже и да се налага плъзгащият се панел да се смазва с машинно масло?!
  DefaultUser
 • Da predpolagam che tcenata shte bude tochno takava:)
  beta
 • Моделите на Инострим са преставени на бг пазара за сега само от модела Inno 90, но в скоро време ще има и още 3 модела. Ино 75 е още много нов модел и ще ще бъде на бг пазара кум края на годината. По принцип не бързам със закупуването на GSM, а характеристиките на INNO 75 ми харесват.Дано и поевтинее дотогава. Но за тези параметри 700-800лв. ще е доста добра оферта.
  DefaultUser
 • Моделите на Инострим са преставени на бг пазара за сега само от модела Inno 90, но в скоро време ще има и още 3 модела. Ино 75 е още много нов модел и ще ще бъде на бг пазара кум края на годината. Inno 75 mnogo prili4a na Samsung E800 kakto po funkcii taka i kato dizain. Po sa6testvenite razliki sa v polza na Inno 75 i te sa: 256k displei, Mp3 pleyer, i radio! No ne znam ni6to za cenite i na dvata telefona! :)))
  DefaultUser
 • От прочетената характеристика оставам с доста добри впечатления от корейския GSM. Интересува ме дали този модел може да се намери на българския пазар или само чрез доставка ? Предварително благодаря за отделеното време за вашия отговор. Моделите на Инострим са преставени на бг пазара за сега само от модела Inno 90, но в скоро време ще има и още 3 модела. Ино 75 е още много нов модел и ще ще бъде на бг пазара кум края на годината.
  DefaultUser