Интересни детайли за Oppo Find X3 Pro

Интересни детайли за Oppo Find X3 Pro

Очакваме Oppo да представи три модела в бъдещата си серия смартфони Find X3 през първото тримесечие на идната година. Сега лийкърът Ивън Блас споделя информация за най-интересния от тях, Find X3 Pro, който е с кодовото име Fussi.

От компанията вече споделиха, че устройството ще използва чипсет Snapdragon 888 5G и ще има система за управление на цветовете „full-path“. Моделът ще предложи екран с диагонал 6.7 инча, резолюция 1440 x 3216 пиксела и технология за адаптивна честота на опресняване от 10 херца до 120 херца.

Дисплеят ще може да възпроизвежда изображенията, заснети с камерата с до 1.07 милиарда цвята. Основната камера ще включва два 50-мегапикселови сензора Sony IMX766, единият с ултраширокоъгълен обектив. Освен това ще са налични 13MP сензор с телефото обектив за 2-кратен оптичен зуум и 3MP за макрокадри с 25-кратен зуум и добавена светлина. Той ще има функционалност като на микроскоп.

Батерията ще се състои от две клетки и ще е с капацитет 4500 mAh, като ще се поддържат бързо жично зареждане при 65W и безжично до 30W. NFC модулът ще е с двойна антена, което ще позволи разплащания при различна ориентация на телефона.

По отношение на дизайна ще видим стъклено покритие на гърба с матирана повърхност и извити ъгли. Първоначално моделът най-вероятно ще се предлага в черен и син, а по-късно и в бял цвят.

Източник: Voice