Интересни идеи за празничен подарък в края на годината

Интересни идеи за празничен подарък в края на годината

И така на прага сме на края на годината, а това означава, че е време да зарадваме любимите си хора с интересен подарък. Днес ще ви представим няколко предложения, които могат да допаднат на широк кръг потребители.

Започваме с един нетрадиционен продукт, а именно Huawei X Gentle Monster Eyewear II. Това са слънчеви очила с качествени стъкла Zeiss и характерен дизайн, който се дължи на модния бранд Gentle Monster. Тънките дръжки са изработени от титаниев полимер с по-ниска плътност за по-малко тегло, а подвижните части в сгъвките са от титаниева сплав за повишена еластичност и здравина. В очилата са интегрирани слушалки, които позволяват да слушате музика или да провеждате телефонни разговори.

Очилата имат специален акустичен дизайн, който насочва звуците към ушите и намалява максимално изтичането им навън, така че да не пречите на хората около вас. Включена е и технология за автоматично регулиране на силата на звука според околната среда. Очилата се свързват с телефона чрез Bluetooth 5.2 и се управляват чрез плъзване на пръст или пък леко стискане на рамката.

Добавени са и сензори, които позволяват възпроизвежданата музика да бъде поставена на пауза при сваляне на очилата. Устройството има батерия за 5 часа слушане на музика или за 3.5 часа разговори, а за бързото зареждане се ползва калъфът за съхранение, в който обаче няма допълнителна батерия.

Вземете Huawei X Gentle Monster Eyewear II от Теленор.
 
Електрическите тротинетки вече са много популярни, а един от интересните модели сред тях е Xiaomi Mi Electric Scooter Essential. Моделът е с изпитан дизайн, който предлага бързо сгъване в позиция за носене и има обширна платформа за стъпване. Теглото на устройството е 12 кг, а конструкцията е алуминиева.

Максималният пробег с един заряд е 20 км, а максималната скорост достига 20 км/ч. На кормилото има панел, който дава информация за някои базови параметри като скорост, ниво на заряд и т.н. Използвана е двойна система за спиране, освен чрез спирачките и чрез технология за регенериране на енергия в предното колело.

Вземете Xiaomi Mi Electric Scooter Essential от Теленор.
 
Детският часовник MyKi Junior предлага интересен дизайн, вградена камера с възможност за провеждане на двупосочни видео разговори и дори опция за връзка между децата с такъв часовник. Часовникът и съпътстващото приложение вече предлагат разнообразие от емоджита и опция за изпращане на снимки.

Сред другите особености на джаджата влизат сензорен дисплей, игри, калкулатор, фенерче и възможност през приложението да се задават аларми за напомняне на различни дейности и задачи в ежедневието на децата. Помислено е и за детското здраве и физическа активност чрез вграден акселерометър за измерване на направени стъпки, изминато разстояние и изгорени калории.

Вземете MyKi Junior от Теленор.
 
Идва ред не екшън камерата GoPro Hero 9, която носи значителни подобрения в почти всички отношения спрямо предходните модели. Устройството може да снима 5K видео при 30fps, но поддържа и 4K при 60fps, а освен това може да прави и 20МР снимки вместо 12МР. Батерията в с капацитет 1720 mAh, което е с 40% повече спрямо предходния модел.

Предният дисплей е цветен и улеснява кадрирането на снимки и видео. Задният екран също е променен и вече е с диагонал 2.27" вместо 1.95" в предходния модел. Сред новостите откриваме и подобрение в системата за стабилизация HyperSmooth, както и нови режими в TimeWarp. В софтуерно отношение са налични нови опции, а сред другите добавки са функциите HindSight и LiveBurst.

Вземете GoPro Hero 9 от Теленор.
 
Samsung UV Sterilizer Wireless Charging е стерилизатор с ултравиолетови лъчи (UV-C), който е снабден и с безжично зарядно с мощност от 10 вата. Така можете за няколко минути да стерилизирате своя телефон и дори да го заредите. Според компанията UV лъчите убиват до 99% от бактериите и микробите. Засега няма конкретни доказателства, че тези лъчи са ефективни и срещу новия коронавирус, но те убиват други коронавируси като MERS-CoV и SARS, така че може да работят и в случая.

Самото устройство е произведено от Samsung C&T, която е партньор на Samsung Mobile Accessory Partnership Program (SMAPP), а целият процес на дезинфекция продължава 10 минути, след което устройството се изключва автоматично. В същото време безжичното зареждане продължава. Освен с телефони с диагонал на екрана до 7" джаджата може да се ползва и с други предмети, които са достатъчно малки да се поберат в нея (вътрешни размери 196 x 96 x 33 мм) като очила, слушалки, писалки и дори четки за зъби.

Вземете Samsung UV Sterilizer Wireless Charging от Теленор.
 
Завършваме с един продукт, който може да ви е от полза по време и след празниците, а именно умната везна Huawei Body Fat Scale AH100. AH100 мери не просто килограми, но и позволява измерването на процента телесна мазнина, както и още 9 елемента на телесната структура.

Резултатите на тези показатели се записват и показват промяната им във времето с помощта на различни графики. Вероятно малко спортни ентусиасти са чували за везна, в която може да се създават потребителски профили, но Huawei Body Scale AH100 е точно такава. Тя може да запомни до 10 души и да им предоставя редовна статистика.

Вземете Huawei Body Fat Scale AH100 от Теленор.

 • Две от четирите предложения за празничен подарък са изчерпани онлайн :D , търсете други варианти за подаръци, ако все още не сте ги осигурили.
  gog88
 • Реклама на Теленор. Е, и?

  Щом си плащат за реклама теб какво те бърка :?:
  centur
 • Реклама на Теленор.
  Asenikonomov
 • Реклама на Теленор.
  Asenikonomov