Internet Explorer 10 за Windows 7 може да излезе днес (обновена)

Internet Explorer 10 за Windows 7 може да излезе днес (обновена)
По информация от китайски източници, които са присъствали на събитие, свързано с Internet Explorer 10, предварителната версия на браузъра, която е предназначена за Windows 7, ще бъде достъпна за изтегляне днес. Данните идват от Роджър Каприоти, който се занимава с маркетинга на IE10, и затова ни се струват достатъчно достоверни.

Наскоро Microsoft обяви, че ще пусне приложението в средата на ноември, а напоследък компанията все изпреварва графика си и предоставя по-рано различни свои продукти, затова няма да се изненадаме, ако по-късно днес приложението не се появи в сървърите на американците.

Според компанията Internet Explorer 10 за Windows 7 ще предложи значително подобрена производителност и ще осигури съвместимост с много от актуалните уеб стандарти. Засега не е ясно кога ще бъде достъпна финалната версия на приложението.

http://www.liveside.net/2012/11/12/internet-explorer-10-for-windows-7-preview-coming-tomorrow/

Ново
Приложението вече е достъпно за изтегляне от този адрес:
http://ie.microsoft.com/testdrive/Info/Downloads/Default.html

 • Плейва си идеално клипове от vbox7, но трябва да ползваш десктоп версията на explorer-а, а не metro: http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/flash-player-issues-windows-8.html Другия вариант е, ако имаш стар flash player и ти трябва по-новата версия: [B]x86[/B]: http://download.microsoft.com/download/C/5/A/C5AB5877-069C-4699-AE2B-FF7A2B7FA2AB/Windows8-RT-KB2770041-x86.msu [B]x64[/B]: http://download.microsoft.com/download/3/F/4/3F4B3F14-292E-428A-9AA8-AE63DE22C690/Windows8-RT-KB2770041-x64.msu Инсталира го през Windows Update.
  centur
 • Аз си го изтеглих, но не плейва видео във вбокс7.
  Обективният
 • Да не си изтеглил 32-битовата версия, а да си с 64-битов Уиндоус :?
  asenna5
 • На мен неще да го инсталира, изписва ми че трябва да съм с windows 7 servis pak1 и нагоре а аз съм с първото и пак неще, от какво може да е?
  Beчния
 • Че той си вграден в Windows 8. И освен, че е по-бърз си има недостатъци примерно на https://play.google.com не може да ми разпознае устройството или друга, която не я форматира правилно. Добре, че е опцията compability view да реши проблема.
  centur
 • Да, но това все още е предварителната, т.нар. тестова версия. Аз имах предвид финалната версия.;)
  qnkokostov21
 • Много бавно се тегли нещо, май много сме на клона :D;)
  Beчния
 • Ползвам Хром и честно казано съм абсолютно [B]втрещен и изумен [/B]от бързината на IE10. Отлична, отлична работа на Майкрософт, мисля да се завърна към този браузър!
  asenna5
 • вече е онлайн - http://ie.microsoft.com/testdrive/Info/Downloads/Default.html
  chilko