iPad 3 е бил забелязан и тестван по време на CES 2012?

iPad 3 е бил забелязан и тестван по време на CES 2012?
Около изложението CES 2012 се появиха интересни слухове, свързани с Apple, въпреки че компанията от години не взема участие в него, а предпочита да представя продуктите си на самостоятелни събития. Единият от слуховете идва от сайта iLounge, който твърди, че неговият главен редактор е имал възможност да поработи с iPad 3 или поне с негов 6-месечен прототип. Според описанието дизайнът на устройството не се различава от този на iPad 2, а дебелината му е с около милиметър по-голяма. Освен това таблетът е имал по-голяма камера, която използва сензор като този в iPhone 4S, а екранът е с очакваната по-висока резолюция.

Другата информация твърди, че на изложението е имало поне 250 служители на Apple, които са оглеждали изложените продукти и начина им на представяне на щандовете на изложителите. Сред тях е имало и висши мениджъри в Apple като Грег Джосвияк, който е шеф на маркетинга на продуктите с iOS.

 • остави ,той не е виновен :D
  alskaranne
 • аз ти говора за лаптоп-а ,тос геймиг таблет да си играят на него те
  alskaranne
 • А ти май не си влизал в часовете по сарказъм. Постът е отговор на изказването, че трябва да има само един дизайн.
  deezel
 • Дори не знаех, че ЛГ е корейска марка. Просто няма как да не ги спомена, когато става дума за изкопиране на дизайн.
  Navo
 • Ти май не си влизал в часовете по география, какво общо имат Южна и Северна Корея?
  plam4oo
 • Логична маркетингова стратегия - въпреки че отсъстват от изложението, Епъл не могат да допуснат да останат позабравени на фона на представените от другите производители устройства, затова плащат на някой да пусне новина за тях по време на изложението. (whistle) Тъпото е, че и други сайтове, на които не им е било платено, подхващат хорото. А за дизайна на Самсунг - то е ясно колко и от кои марки са крали. Корейците открай време са били така. ЛГ също не си поплюват! :)))
  Navo
 • Apple се прецакаха с 4/3 формата на екраните, които използват. Това не им позволява да оползотворяват площта на лицевия панел при iPhone, Също така ако увеличат диагонала на екрана , тела ще стане широк и неудобен за хващане. Тези проблеми отсъстват в iPad, но там широките ленти отпред са оставени за да може да се хваща в ръка, без да се активира нещо по екрана. Това е излишно според мен. Примерно наличните силиконови протектори създават 2 милиметра висок борд, който е към 3-4 милиметра широк. Оказва се че това е напълно достатъчно за да се хване стабилно таблета и да не се докосва стъклото с ръка, т.е. такъв борд - заложен в конструкцията, премахва напълно необходимостта от широки ленти. Още повече , че хващането на таблета е доста по-сигурно при наличието на борд.
  A4i
 • За периферия може да се справят доста прилично , но този "таблет" който влиза с определението "Handheld PC GAMING" на всичкото отгоре и с win8 на цена от 1000$ , не ти ли изглежда доста пресилено?На всичкото отгоре излезе и изречението че ако има интерес можели да произведат около 1000 бройки веднага.За сравнение М11Х стартира от 900$.
  walkmen
 • да таблета им не е нищо интересно,но виж лаптоп-а им е доста интересна машина аз лично съм ползвам Daemonblack мишката и пада,за гейминг правят добри неща
  alskaranne
 • Писна ми от слухове. Идва ми да напиша нещо относно споменаването на Samsung в темата, но т.като ще обидя много хора и то с истината... ще си замълча.
  fintaraBG
 • ПХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА :D:D:D:D
  alskaranne
 • Аз предлагам всичко да е еднакво навсякъде. После започваме да се редим за олио и да плачем, когато почине поредният вожд. Яко, а?
  deezel
 • Честно казано съм за утвърждаването на горе-долу единен дизайн и продуктите да се различават само по размер и чаркове, но специално на iPhone ме дразнят големите пространства отгоре и отдолу на дисплея. Според мен поне половината от това място може да се заеме от по-голям дисплей.
  Nikolay Ivanov
 • Като заговорихме за таблети , на някой направи ли му впечетление недоразумението наречено, Razer Project fiona?
  walkmen
 • Мхм. Далеч по-лесно е да действаш като всички останали компании (най-вече Samsung).
  deezel