iPad Pro ще използва USB-C, твърди анализатор

Часове преди събитието на Apple на 12 септември известният анализатор Минг-Чи Куо осигурява нова порция от прогнози за очакваните устройства. Според него по-евтиният телефон с 6.1" LCD дисплей ще се появи на пазара в края на септември или в началото на октомври заради проблеми около асемблирането на дисплея. Досега смятахме, че това устройство ще се казва iPhone Xc, но според Bloomberg Apple обмисля да го нарече iPhone Xr. Куо посочва, че новите таблети iPad Pro ще включват Face ID и дори ще предложат USB-C, което е изненадваща информация. Не е ясно обаче дали става дума за порта в таблета или за този в зарядното.

Според него таблетите ще използват ново 18W USB-C зарядно, но телефоните ще запазят своите Lightning портове и зареждане при 5W. Другите прогнози включват Touch ID сензор и липса на Touch Bar за очаквания нов евтин лаптоп MacBook, който може да замени сегашния 12” MacBook. Куо очаква и всички варианти Apple Watch да получат керамичен заден панел и възможност за правене на електрокардиограми. Анализаторът споменава още AirPods 2 и безжичното зарядно AirPower. Засега обаче не е ясно дали утре ще стане дума за iPad и Mac или тези продукти ще бъдат представени на отделно събитие по-късно през годината.

Източник: 9to5Mac

  • Засега всичко е в сферата на слуховете и предположенията. След по-малко от 24 часа ще разберем каква е истината.
    chilko
  • Първо писаха ,че щяло да има ,а сега последна информация ,че нямало да има. с 5w ще си караме ,а 18 w ще се купувало допълнително .Супер тъпо е това и мисля този път да сменям...
    slavista